Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Rumen89 - специалист
пет юни 14, 2019 11:56 ambrassSob написа:
Форум..помощ..тънкости....Защо дистрибутор или инсталатор да не помогнат, т.е. пишат тук. Лазар малко ли е помагал? А сега е топло и сме контра. Ще го потърсим на есен...Когато твоето IVG си намерят дистрибутор /гледам на челната страница си търсят/ и те щи пишат.
На мен за котела не ми е нужен. За горелката части винаги мога да намеря. Не казвам, че не помагат хората за което браво но поне да си го напишат на подписа.
kalin72 - майстор
Така изобличавам дистрибуторите, защото повече хора четящи форума мислят, че са обикновенни ползватели на този продукт и създават погрешни впечатлени.
Може ли да споделиш една грешна насока, която са дали дистрибуторите в този форум? Един излъган потребител да ми посочиш? И един недоволен от дистрибуторите в този форум?
пет юни 14, 2019 11:38 amRumen89 написа:
Пишеш глупости, момко. Празен амбалаж.
Не съжалявам, че дадох, когато поиска. Съжалявам, че не го пое.
Жив и здрав!
Rumen89 - специалист
пет юни 14, 2019 12:07 pmkalin72 написа:
Така изобличавам дистрибуторите, защото повече хора четящи форума мислят, че са обикновенни ползватели на този продукт и създават погрешни впечатлени.
Може ли да споделиш една грешна насока, която са дали дистрибуторите в този форум? Един излъган потребител да ми посочиш? И един недоволен от дистрибуторите в този форум?
Подминавай!
kalin72 - майстор
И що да подминавам? Попитах те като човек, няма да ми се дървиш.
Kondor1 - специалист
пет юни 14, 2019 11:56 ambrassSob написа:
Форум..помощ..тънкости....Защо дистрибутор или инсталатор да не помогнат, т.е. пишат тук. Лазар малко ли е помагал? А сега е топло и сме контра. Ще го потърсим на есен...Когато твоето IVG си намерят дистрибутор /гледам на челната страница си търсят/ и те щи пишат.
Не че не могат да пишат. Важното е да се знае, че са дистрибутори, а не да играят ролята на редови потребители със заключение "Купете си ******, защото са супер".
kalin72 - майстор
Кондор-е, какво променя факта, че са дистрибутори? Ще подходиш с леко недоверие ли, щом ти предлагат даден продукт? Ами нали за това са форумите, за да се споделя и от тях, и от нас, ползвателите кое е добре, кое не толкова, и кое не си заслужава да се купи. Четеш, анализираш и вземаш решение какво да направиш. Елементарно е.
Rumen89 - специалист
пет юни 14, 2019 2:53 pmkalin72 написа:
Кондор-е, какво променя факта, че са дистрибутори? Ще подходиш с леко недоверие ли, щом ти предлагат даден продукт? Ами нали за това са форумите, за да се споделя и от тях, и от нас, ползвателите кое е добре, кое не толкова, и кое не си заслужава да се купи. Четеш, анализираш и вземаш решение какво да направиш. Елементарно е.
Ами да точно за това са форумите. Ние като потребители да обменяме информация и да се справяме с проблемите и решенията за покупка. Горе долу излиза, че по добър котел от....... няма и не е правен на българския пазар. Дадените дистрибутори изместват вниманието само върху един продукт което си е чиста печалба и реклама......на процент ли сте половината... ?wtf
Не, на 100% сме вече.
Кво искате, по една звезда на челото и с бадж "Комунист" пред дулата?!!!
От последните пишещи, един има една много полезна тема, дето всеки новобранец трябва да прочете, за да си направи сносно до отлично парно. Зависи с колко леви е. В нея са писали поне три дистрибуторни капачки и един спец, за който не знам дали продава и монтирва.
Кой е той?
Калин да не се обажда, а другите да се замислят колко са полезни във форума!
kalin72 - майстор
Ами...никой не измества вниманието върху един продукт. Но след като няма доказателства, че други горелки горят слънчогледови пелети, че други котли се чистят по-леко от Експерт, тогава какво?
Както виждаш, има теми за доста други марки горелки и котли. Който не харесва Грейко, чудесно, да си купи каквото душа му сака. Никой не промива мозъци, ако имаш това в предвид.
И не, не сме на процент, просто доволни позватели. Поне аз де.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: