• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 34
Съвети за начинаещи готвачи.
filmatoplo - майстор
:) Моя си го пазя , всеки път го поливам горещ с вода (както каза Стив , бъзикам се винаги че , супата е готова ) , та след това го обърсвам с парцал и мажа с олио да лъска като тиган на месечина :wink: .До ново ползване си седи така черен и лъскав :) .
stiv1961 - майстор
Да поразкършим валандрите:
Печени чушки/ после обелени и обилно поляти със зехтин, оцет, сол и чесън/, след това печени пилешки крилца едновременно с пържена речна рибка :) :partyman: Ех, живот........

Прикачен файл

070920121907.jpg

Прикачен файл

060920121903.jpg
filmatoplo - майстор
Взе да излиза дребен Паламуд , ще омацаме Валандара :partyman: .
dimov64 - помощник
Стив,по пресевните ли лови този дреболяк?Супир е с ладна бирка!!! :supz:
stiv1961 - майстор
dimov64 написа:
Стив,по пресевните ли лови този дреболяк?Супир е с ладна бирка!!! :supz:
Да, На Ягода, по- далеч не ми се ходеше :)
filmatoplo - майстор
filmatoplo написа:
:) Разгадахме ги братушките - Мащерка и кимион :wink: , другите подправки са по ясни -розмарин , черен пипер и сол :wink: .
Тук съм в грешка -снощи бях при едни руснаци , пекохме агнешко на скарата и отделно задушено , та подправката Зира означава -Ким , пък аз съм превеждал кимион ха ха :lol: .
Krass - майстор
Ким слагат на соленки т.е. в сладкарството. На Ягнешко... :?
Пламен Лилов - напреднал
Гледах-облизвах се,гледах-облизвах се е не се издържа вече. :lol: Днес си спретнах и аз една такваз играчка. :-D Включвам се към групата и бързам да се похваля,за сега само със съоръжението пък после и с някоя вкуснотия.Обърках реда на картинките ама здраве да е. :lol:

Прикачен файл

P1060013.jpg
върти се ,че и не пада да не повярваш
P1060013.jpg (86.2 KиБ) Видяна 2417 пъти

Прикачен файл

P1060012.jpg
комплекта е готов
P1060012.jpg (84.3 KиБ) Видяна 2417 пъти

Прикачен файл

P1060011.jpg
същноста на нещата,е от най-малките но и това е нещо
P1060011.jpg (82.76 KиБ) Видяна 2417 пъти

Прикачен файл

P1060010.jpg
въртящатата се подпора
P1060010.jpg (83.5 KиБ) Видяна 2417 пъти

Прикачен файл

P1060009.jpg
стоиката е готова
P1060009.jpg (81.24 KиБ) Видяна 2417 пъти
stiv1961 - майстор
Честито, да го ползваш пълноценно :)
Stefan_62 - майстор
Добре дошъл в групата на "кулинарните брани" :lol: и честита придобивка, да я използваш със здраве. Ама само как си го излъскал този диск, можеш да се огледаш в него. Лошото е, че както си го излъскал пържолите ща се плъзгат по него и няма да се изпичат равномерно /майтапче/ :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Последна промяна от Stefan_62 на пон яну 07, 2013 8:08 pm, променено общо 2 пъти.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 34

Тема "Рецепти за ,,Валандар"" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: