Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Стоян Петришки - специалист
Здравейте! Някой може ли да каже с какъв размер е димоотвода на котела на GREYKO? Мерси предварително!
Стоян Петришки - специалист
Благодаря за бързия отговор!
LazarGanev - "Велик майстор"
Е, нали благодари предварително :-D
Evgeniy - майстор
plamenmaistora написа:
Акак хвашате градусите за вьншна температура :?
Със жица и сензор. Това е временна установка, докато проуча режимите за да избера оптималния.
alex_serviz написа:
За мен лично не е толкова интересна такава връзка, при положение, че нямам интернет при горелката и съответно не мога да правя отдалечена връзка с горелката... Поне за сега. Иначе е хубаво като идея!
За мен е интересно да имам лог при различните режими. Например дали да поддържам 19 градуса през 16 от 24 часа, когато или спя или ме няма и горелката да насмогва от 16 д0 19 да ги направи 22, или да работи в режим 21-22, но по-често и на по-ниска мощност. Такъв лог ще е полезен за такова сравнение. Жалко, че моята нещо не ми отговаря засега...
masterpit - специалист
За мен е интересно да имам лог при различните режими. Например дали да поддържам 19 градуса през 16 от 24 часа, когато или спя или ме няма и горелката да насмогва от 16 д0 19 да ги направи 22, или да работи в режим 21-22, но по-често и на по-ниска мощност. Такъв лог ще е полезен за такова сравнение. Жалко, че моята нещо не ми отговаря засега...

Напълно съгласен! При прилагане на различни настройки да се следи работата на горелката е важно, както за комфорта така и за икономията.
filmatoplo - майстор
Тествах слънчогледови пелити -горят доста калорично даже почти двойно от дървестни с калочичност 5клв,кг, ч.Значи толкова са били калорични дървестните, само че слънчогледовите правят много пепел ,сега ще мисля котел за тях с много голям пепелник и димогарни тръби.
plamenmaistora - специалист
Evgeniy написа:
plamenmaistora написа:
Акак хвашате градусите за вьншна температура :?
Със жица и сензор. Това е временна установка, докато проуча режимите за да избера оптималния.
alex_serviz написа:
За мен лично не е толкова интересна такава връзка, при положение, че нямам интернет при горелката и съответно не мога да правя отдалечена връзка с горелката... Поне за сега. Иначе е хубаво като идея!

Сьс жица сензор да но кьде се врьзва?

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: