Нека намерим най-тънките цени.
kuger - майстор
stan73 написа:
За съжаление е разпродажба. Наистина повече бъджетски неща няма да има. А във варненският Практикер електроинструментите Бъджет бяха изчерпани. Бях се настроил за сабленият трион, но уви, тук го няма... Иначе има добри чукове и ролетки на добра цена. Полирмашините са били по 14 лева (без 1 стотинка)...
Да бягам утре сутрин да ти взема един? Говоря сериозно, тук около обяд имаше десетина парчета. Като консумативи има два ножа /метал и дърво и малко шестограмче/.
Магазина беше в някакъв хаос.
Ако си навит, пиши на лични, нямаш проблем, само дето ще ти седне още 10-тина лева доставка.
stan73 - майстор
Благодаря много ! (писах на лични)
razli4en73 - специалист
Днес отнесох и една брадва,600гр. с дръжка от хикориа за 5лв.,то това са си направо подаръци.
stan73 - майстор
Супер !
Аз пък, благодарение на колегата Кугер ще се сдобия другата седмица със саблен трион.
Пак благодаря ! :supz: :partyman:
kuger - майстор
Офф: Кеф ми е, когато мога да направя услуга!
Няма за какво.
stan73 - майстор
Има ! :)
gamencerista - специалист
Дали до утре ще остане нещо в Бъджет в Практитер ?
stan73 - майстор
Баба Ванга каза не ! ;)
dadko - майстор
Че то още вчера нямаше нищо на Budjet в Практикер. Отбих се да видя за тази разпродажба, ама- нъцки. Става въпрос за този, в София, на Цариградско шосе. Или аз не съм разбрал нещо и разпродажбата да е била за други магазини...И още малко офтопик, че темата е за " Lidl". Купих си две неща и платих с дебитна карта. Касиерката поиска да се идентифицирам с лична карта или шофьорска книжка- дали картата е наистина моя. Подразних се, Ами ако изтегля с тая карта парите от банкомат и платя в брой? банкомата не ми иска лична карта...
VLADO66 - майстор
dadko написа:
Че то още вчера нямаше нищо на Budjet в Практикер. Отбих се да видя за тази разпродажба, ама- нъцки. Става въпрос за този, в София, на Цариградско шосе. Или аз не съм разбрал нещо и разпродажбата да е била за други магазини...И още малко офтопик, че темата е за " Lidl". Купих си две неща и платих с дебитна карта. Касиерката поиска да се идентифицирам с лична карта или шофьорска книжка- дали картата е наистина моя. Подразних се, Ами ако изтегля с тая карта парите от банкомат и платя в брой? банкомата не ми иска лична карта...
Банкомата те снима и трябва да си ухилен като теглиш :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: