Всичко за дърводелството
kameno88 - напреднал
чет яну 14, 2021 4:07 pmbulhomes2 написа:
Че той първия спрян. Няма какво да го мислиш.
Как е спрян...? Не ми стана ясно...
bulhomes2 - майстор
Уфф, втория бил спрения. Виж надписа под картинката - Този продукт е спрян, моля да погледнете алтернативен продукт Циркуляр стационарен AdvancedTableCut 52
Chefo77 - майстор
То тая алтернатива ... Да ти сменят кравата с куца кобила.
Ама на синия цената е много над нормалната. Преди 2 седмици колега го взе на 669 или нещо такова.
Опс, той бил с маса на тая цена. Въпреки всичко, при "моите познати" същата комбинация е на 769. :P
bulhomes2 - майстор
Аз не коментирам изобщо посочената алтернатива. Той няма нищо общо с двата на питащия.
kameno88 - напреднал
чет яну 14, 2021 7:23 pmChefo77 написа:
Въпреки всичко, при "моите познати" същата комбинация е на 769. :P
Ще се радвам... ако споделиш информация за твоте познати... искам да си набавя доста неща... сега събирам информация. Ако дадеш и акъл за избор на марка и модел... нЕма да ти се разсърдя. Спрял съм се на Бош и Макита.
kameno88 - напреднал
чет яну 14, 2021 7:23 pmChefo77 написа:
То тая алтернатива ... Да ти сменят кравата с куца кобила.
Ама на синия цената е много над нормалната малната. Преди 2 седмици колега го взе на 669 или нещо такова.
Опс, той бил с маса на тая цена. Въпреки всичко, при "моите познати" същата комбинация е на 769. :P
Разбрах кои са тез "твои познати"...
Chefo77 - майстор
Извини ме, не съм видял въпроса :(
Тръпкови са, предполагам си видял сам. Кавичките са заради една друга тема :)
Като марка - модел, аз съм много доволен от GTS10J за настолен циркуляр. Компактен е, достатъчно мощен и прецизен и удобен за транспортиране. За друга машина - мога да споделя мнение (ако имам такова), но прецизирай въпроса за какъв тип машина те вълнува.
themask - специалист
Другаре и другарке,

споделете, моля, откъде да се сдобия с читави и не бъбрекструващи водачи за чекмеджета с пълно изтегляне. За сефте ще боря чекмеджета, не че е важна тази информация :)
ZEDYCUS - майстор
Да Център, Салекс, Роси, Балкан Юг ...... избор бол, цени от 5-8-10 нагоре според дължината и плавно или не изтегляне.
Аз пазаря от тук https://balkanyug.bg/bg/vodachi-chekmed ... hi-vodachi
themask - специалист
ср яну 27, 2021 3:04 pmZEDYCUS написа:
Да Център, Салекс, Роси, Балкан Юг ...... избор бол, цени от 5-8-10 нагоре според дължината и плавно или не изтегляне.
Аз пазаря от тук https://balkanyug.bg/bg/vodachi-chekmed ... hi-vodachi
Благодаря за бързия отговор! :)
Още един тъп въпрос - шкафът е дълбок 58см. Каква дължина водачи е уместно да взема?

Тема "Тема за бързи въпроси и отговори в дърводелството" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: