• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 33
Всички въпроси за вилата.
badves - специалист
Прикачен файл:
Photo-0380.jpg
Честита пролет колеги,времето се затопли и е време да започваме пак.Тая ограда няма край :? Вече почва да ми писва.
Стефко - специалист
Докато я построиш, ще остарееш като мен :lol: И после ще се питаш за чий ... ти е била тая китайска стена?
ArturDent - Почти Безобиден
Да ама кеф цена няма!
BARD - специалист
badves написа:
Прикачен файл:
Photo-0380.jpg
Честита пролет колеги,времето се затопли и е време да започваме пак.Тая ограда няма край :? Вече почва да ми писва.
Ако ти потрябват камъни обади се . :)
ArturDent - Почти Безобиден
BARD написа:
Що, да направи нещо бутафорно?
Stefan2000 - специалист
Е,и аз направих вече сефтето. Ама като го видях обекта, се стреснах. С какво съм се захванал, къде отивам :shock:
Ама нищо, с малко "агротехнически занимания" ще влеза във форма и ще се настроя на работна вълна.
BARD - специалист
ArturDent написа:
BARD написа:
Що, да направи нещо бутафорно?
Е не ми прилича на теб ама наистина не ми прилича на теб. :lol:
badves - специалист
Прикачен файл:
Photo-0381.jpg И аз до каде стигнах.
Прикачен файл:
Photo-0382.jpg
Прикачен файл:
Photo-0383.jpg
Ето едни бараби от преди 2000г.
Transporterr - специалист
forski написа:
, това което се чудя е дали да започвам да редя камъните направо на земята или да им направя някаква подложка от дребен чакъл или да отлея някаква основа от бетон.Зида ще е висок не повече от 45/50 см.

Задължително се прави основа с дълбочина до точката на замръзването на почвата в съответния район. Може една зима да замръзне на 10 години, но оградата после леко полеко ще тръгне. Тъй че..
stenmark - специалист
Транспорте ти си от тези които обикновенно се изказват подготвени.Тук обаче не мога да се съглася с теб.Искаш ли да отидем в едно село и да видим на колко от каменните огради имат основи от 0.8м?
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 33

Тема "Ограда от дялан камък" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: