• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 19
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Svetoslavoff1 - майстор
Разтоварвай!(шегичка:)
Andri01 - майстор
Догодина мини на т.н. "магазинна " / пазарна/ конструкция,на каквато отглеждат доматите си градските люде.
miroki - майстор
ivanovbg написа:
По скоро бих искал да видя растението. Прилича на някоя бактериоза , но и на картофена. :?
Това е домат със зелено и слузесто семе.
Изображение
А това са растенията. Горе долу по половин-една кофа на ден се изхвърля. Кокошките са доволни.
Изображение
Тези на грозд, половината са за хвърляне.
Изображение
Изображение
Сорта е неизвестен, но е много плътен и вкусен и си е наше семе от известно време. То си кичи от снимките , че не са на вода. И на дърво. Стандартно са ръбести доматите и сравнително големи.
ivanovbg - майстор
Не е на добре домата. Много си ги оставил ошумени отдолу с никакво проветрение и маната се чувства прекрасно. Имаш и алтернария и картофена доколкото виждам. Премахни долните листа почти до половината домати. Всички засегнати части и плодове на растението също. Пръскаш с Куадрис и след два часа пръскаш с Инфинито - два пъти през 7 дни. Пръскаш в неделя и другата неделя пак обираш и пръскаш пак. Карантинния период за домати е 7 дни за инфинито и 3 за куадриса. Не ги смесвай! На опаковката си пише дозата.
http://www3.syngenta.com/country/bg/bg/ ... adris.aspx
http://www.bayercropscience.bg/BCSWeb/w ... _Cucumbers
miroki - майстор
Мерси, ще ги пробвам.
kuger - майстор
ivanovbg, кефи ме подписа ти, макар че никога не го спазвам това правило. И все греша :sad:
Който не помни е обречен да повтори грешките си!
А умния не повтаря, не защото помни, а защото си записва.
ivanovbg - майстор
Ако се замислиш, ще разбереш, че и първата част е много важна: По-добре да сереш на метено, отколкото да метеш насрано!

Сещаш се, че никой не цени особено чистачките, а и никой не обича да сере в мръсна тоалетна. :wink:

:partyman:
kuger - майстор
ivanovbg написа:
Ако се замислиш, ще разбереш, че и първата част е много важна: По-добре да сереш на метено, отколкото да метеш насрано!

Сещаш се, че никой не цени особено чистачките, а и никой не обича да сере в мръсна тоалетна. :wink:

Не обичам да сера на метено, поне се мъча :? , но мразя да мета насрано!
Между другото и аз имам цели два домата със същите симптоми, но само два, а не пръскам вече, защото се бере всеки ден.
ivanovbg - майстор
Щом са само двата, скуби и хвърляй далече. Няма да загубиш много.
kuger написа:
Не обичам да сера на метено, поне се мъча :?
Искаш да кажеш, че никой е мел/мил тоалетната у вас откакто я имаш??? Лъжеш! :wink:
Аз обичам като влезна в тоалетната, да ми е чисто!
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 19

Тема "Домати" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: