Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Avas_co - майстор
muhala написа:
Като дойдат приятелчетата - сноби, да не мислиш, че ще питат инсталацията дали е трипроводна и дали има ДЗТ и т.н. Важно е да видят мутренския барок в хола и венецианската мазилка.
Само лека поправка, вика му се мутро барок.
tzetz009 - специалист
На всеки ще препоръчам да си осигури една чисто нова стълба и да си я пази чиста за следващите повиквания от такъв или друг "капиталист" ! Също за в бъдеще не пускат и без подложки за стълбата да не се мачка килима !!! До вчера ти говорят на "ти" , после искаш разрешение да си измиеш ръцете !!!

:evil: :evil: :evil:
valentino76bs - майстор
tzetz009 написа:
На всеки ще препоръчам да си осигури една чисто нова стълба и да си я пази чиста за следващите повиквания от такъв или друг "капиталист" ! Също за в бъдеще не пускат и без подложки за стълбата да не се мачка килима !!! До вчера ти говорят на "ти" , после искаш разрешение да си измиеш ръцете !!!

:evil: :evil: :evil:
Дрън ,дрън яръна....той собственика скоро го купи ап. комшия ми е и тая присъда е била от предния той беше футболистче.Пък тея с чистите стълби стоят гладни често ......като си плаща не ме интересува хич барем.
valentino76bs - майстор
Avas_co написа:
muhala написа:
Като дойдат приятелчетата - сноби, да не мислиш, че ще питат инсталацията дали е трипроводна и дали има ДЗТ и т.н. Важно е да видят мутренския барок в хола и венецианската мазилка.
Само лека поправка, вика му се мутро барок.
От де ви идват на акъла тея неща,то да не е кой знае какво!Така говорите се едно стените са намазани със злато!Нищо особено!
jekasus - майстор
Изглежда лошо, но като пипнах спайките, видях още простотии...

Прикачен файл

IMG_0361.JPG
ben84 - специалист
...

Прикачен файл

P_20180401_180249.jpg
Хотел в Румъния.
P_20180401_180249.jpg (104.74 KиБ) Видяна 2332 пъти
muhala - майстор
Коментарите оставям на вас

Изображение
shadow__01 - майстор
Като няма друго и това става. Добре щеше да е ако кабела беше с три жила. Предполагам са го сфазирали преди да го включат.
И сечебието не е голямо но...
muhala - майстор
shadow__01 написа:
Като няма друго и това става. Добре щеше да е ако кабела беше с три жила. Предполагам са го сфазирали преди да го включат.
И сечебието не е голямо но...
Готов съм да заложа 20лв, че контакта не е занулен и че предпазителя прекъсва може би нулата
ji4kata - помощник
Прикачен файл:
20180406_142337(1).jpg
:-D Това е заземяването на таблото на къща с изцяло сменена инсталация от дву на трипроводна и монтирана ДТЗ. Собственика на къщата твърди ,че всичко било изпълнено от много добър специалист. :-D

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: