danaildr написа:ArturDent написа:Не намесвайте Сън, там мнението ми е категорично - всичко е БАВНА боза.Точно хакерите от М$ имах предвид . Погледнах линковете .... единия е за нещо минало и неподържано вече, другото нещо разработвано отскоро и недовършено още.
danaildr, ти чети ли линковете дето ти ги пратих?
За какви хакерчета става въпрос - MS ?
Никой (поне аз) не отрича, някои предимства на Linux, Но да ми казвате че е е по-добър във всичко...
Проблемите на Windows със стабилност и уязвимост идва от Middleware, задклавитурното устройство и това че държи голям дял. Никой няма да пише вирус за БеОС , например , като няма да се чуе за него.
Има и друго - мнозинството от потребителите на Linux са високо квалифицирани и а на Windows - обратното. Познайте кой прави повече поразии на собствения си компютър.
П.П. Този сайт се хоства на Линукс, ама май беше хакнат ?!
И никой (поне аз) не казва, че е по-добър за всичко, а за точно определени неща .... като браузване, слушане на музика, забавления у дома ... офис рабора (която не изисква задължителната употреба на ексел) ... кажи речи обикновения потребител (геймърите са друга бира)
А и хакерите не са лоши хора ....
е на тва му се вика фетишизъм

Последна промяна от torbalan на съб май 12, 2012 12:04 am, променено общо 1 път.