• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
пон сеп 09, 2024 2:27 pmn_a написа:
...Моя грешка,
Погрешка си направих следобедно кафе и от там се почна- турих му захар.
От понеделника е.

пп. От кога ботовете се вълнуват от почерпки?
viewtopic.php?f=36&t=37481&start=50#p1176332
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон сеп 09, 2024 4:25 pmТрифон П.Трифонов написа:
пп. От кога ботовете се вълнуват от почерпки?
Затова го написах 'ботчета'. ИИ се обучава... Или някой нов-стар се възражда... Се тая. Форумът умрЕ, щото никой не чете. Питат се едно и също, отговарят се едни и същи...
Да не отварям нова тема. Подпокривно пространство 11.5 х 11.5. Към него имам бетонна бетонна стълбищна клетка , която отгоре завършва с бетонна плоча. Покрив на 20 г. Пред 10 години го отворих за да му сложа водонепромокаемата мембрана за покрив решетки за птици защото имаше много врабчета. Надзид 150 см, колони 90 кв, армиран бетонен пояс 25 х 40, и два реда еднички.Нямам достатъчно прозорци, а мисля да започна да го ползвам. Да му сложа термоизолация между ребрата и гипсокартон. Кое е по-доброто и лесно решение. Покривен прозорец или ако срежа тухлите на надзида до пояса и остава долу една четворка ще стане прозорец с височина 80 см, а дължината мисля 150 см.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Разумно ми се вижда, да не пипаш покрив за прозорец :-) Освен това вертикален прозорец има мнооого предимства
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

Тема "Всичко за усвояването на подпокривното пространство - идеи, методи, материали" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: