Всички имаме коли, нали ?
sinfon - специалист
Chefo77 написа:
Други вицове знаеш ли, или този си го пазеше специално за 14.02?
Обикновеното радио има повече функции от твоето. А 14.02 и други измислени празници не ме вълнуват. И не, не искам да ми ставаш жена, въпреки че много се натискаш и ревеш като вдовица за...
Chefo77 - майстор
sinfon написа:
Chefo77 написа:
Други вицове знаеш ли, или този си го пазеше специално за 14.02?
Обикновеното радио има повече функции от твоето. А 14.02 и други измислени празници не ме вълнуват. И не, не искам да ми ставаш жена, въпреки че много се натискаш и ревеш като вдовица за...
Само да не стане като в онзи виц "Ела да лапнеш на жена си..." :wink:
Или ти на това се надяваш?
stoianov_n - специалист
sinfon написа:
Влизам по форумите, питам те къде ти е сервиза, както и тоя на Кирилчо - и двамата се правите на ни лук яли, ни лук мирисали! Ами и по форумите не можем да разберем кои са читавите сервизи или вашите не са такива, защото се криете?!
Щях да ти пиша някои работи, ама Чефо ме е изпреварил.Напълно съм съгласен със него за всичко.
Моя сервиз е много далече от теб и нямаш толкова здрава кола с която да дойдеш. :-D А Кирил няколко пъти ти каза къде се намира, дори ти предлагаше работа.А, ако си спомняш и двамата ти препоръчахме майстор за дизела в Бургас.
sinfon - специалист
stoianov_n написа:
А Кирил няколко пъти ти каза къде се намира
Не е.
Chefo77 - майстор
stoianov_n написа:
А, ако си спомняш и двамата ти препоръчахме майстор за дизела в Бургас.
Забравяш една подробност - че майсторът на дизели ще иска да му се плати. А, както знаем, този елемент НЕ обича да плаща. Той иска да пита, да му кажат (без пари, разбира се), след което сам да го поправи и като не стане - да наплюе майстора.
sinfon - специалист
Chefo77 написа:
А, както знаем, този елемент НЕ обича да плаща.
Никой във форум "Направи САМ" не пише, за да дава пари на майстори. На оная кола й дадох достатъчно пари. Като не знаеш, замълчи.
Chefo77 - майстор
Даде И достатъчно защото не си гледал какво купуваш или защото не знаеш как да/не искаш да поддържаш?
В някои случаи козата си сака пръч. Компресия сам не можеш да върнеш.
sinfon - специалист
Chefo77 написа:
Даде И достатъчно защото не си гледал какво купуваш или защото не знаеш как да поддържаш?
В някои случаи козата си сака пръч.
Дадох много, защото се подведох какво купувам, не знаех с какво се захващам и колата се оказа дроб.
Престани с тъпите злобни коментари на дребно човече. Ако си говорим откровено, бях сменил 2 дюзи, двата ангренажа, накладки, гуми, гарнитура на глава, термостат, масло, нафтов филтър, маркучи, стартер, подгревни свещи, като освен това минах през "диагностики" на майстори, за които си плащах и ме лъгаха. Докато намерих най-накрая един читав. Съветът на един от майсторите беше да паля колата със стартов спрей. И такъв купих, докато не разбрах, че така не става и мога да си паля само косачката с тоя спрей. За 2 месеца налях 500-600лв в кола която и тя струва толкова. Сега вече замлъкни. На мен дизел не ми трябва вече. Бензиновата ако не друго, дори с компресия 3 и разход на масло 2л/1000км - пак работи. Аз обичам простите работи, които РАБОТЯТ, без да имат КАПРИЗИ.
Последна промяна от sinfon на ср фев 15, 2017 8:01 pm, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
Ами ето - сам го казваш - подвел си се какво купуваш - значи не знаеш какво да гледаш. Вярно, че беше завел "майстор" да я гледате двама.
И същия този капацитет се опитва тук-там да ме товари с приказките за "Фияд"-а. СмЕх в залата. :lol: :lol: :lol:
Жалко за потрошените пари. Не ти е виновно горивото обаче. :wink:
Дано вече си намерил правилната кола.
sinfon - специалист
Chefo77 написа:
Жалко за потрошените пари. Не ти е виновно горивото обаче. :wink:
Подведох се, защото колата беше с повреден стартер. Бутнахме я няколко метра метра и запали без проблем. Помислих си, че една смяна на стартера ще ми реши проблема. И ако беше бензинка, щеше да го реши.
Да, горивото е виновно. Това е силов метод за палене, който зависи от състоянието на двигателя. Буталото смачква горивото, докато се самовъзпламени. При бензинката пръскаш летливо гориво и запалваш с искра горивната смес. Искаш нагледен пример? Общо взето като да взема туба бензин, да отида при фията ти, да полея бензин и да драсна клечката. Ама същото с нафта няма как да стане.
И не, за нея кола не съм взимал никой с мен и сам се хвърлих през глава, без да знам къде точно се набутвам.
Аз повече нямам какво да ти кажа.

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: