Аз ще ти кажа един начин, ама майсторите по вратите ще ме бият по главата.Понеже не знам имената на детайлите, карам по лаически.Ако обкова ти е такъв, за какъвто си мисля, може и да стане.Ключалчиците, дето са на касата и в тях влизат кръглите езичета, ги сваляш малко надолу, защото като ти е провиснала вратата е възможно вече при заключена врата да не влизат в каналчето, а да остават в разширената част и да не притискат добре вратата към касата.Защо не извикаш хора да наместят пак пакета на вратата, може да се оправи провисването.Моя метод няма да ти оправи провисването, ще подобри притискането на вратата към касата.
EDI написа:Аз ще ти кажа един начин, ама майсторите по вратите ще ме бият по главата.Понеже не знам имената на детайлите, карам по лаически.Ако обкова ти е такъв, за какъвто си мисля, може и да стане.Ключалчиците, дето са на касата и в тях влизат кръглите езичета, ги сваляш малко надолу, защото като ти е провиснала вратата е възможно вече при заключена врата да не влизат в каналчето, а да остават в разширената част и да не притискат добре вратата към касата.Защо не извикаш хора да наместят пак пакета на вратата, може да се оправи провисването.Моя метод няма да ти оправи провисването, ще подобри притискането на вратата към касата.
Това беше първото нещо което направих.Наистина притискането на вратата към касата се подобри,дори и отвора горе се позатвори леко,но все пак има леко провисване което мислех че мога да оправя с лек реглаж от винтовете.
Наместването на пакета мислех да е в краен случай и тайно се надявах да мине без него