• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 21
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
jekasus - майстор
chapara написа:
jekasus написа:
И от тия/например/ 20 лв стават 30лв за м2.
Само :? Ми и бая повече :wink:
Баш ли му мамата, грубо сметнах :-D
От баня на баня - разлика много голяма.
По принцип въпроса трябва да е- колко ще ми вземеш за работа, а не -колко пари за квадрат.
gogo7777 - майстор
А ако баните са три с под 20-30 кв.м. всяка плюс 100-на квадрата други подове, колко ще струва майсторлъка?
Чираче - майстор
chapara написа:
jekasus написа:
И от тия/например/ 20 лв стават 30лв за м2.
Само :? Ми и бая повече :wink:
Дано да намирате такива клиенти-балъци. Аз не съм от тях. И си правя всичко сам.
jekasus - майстор
Чираче написа:
И си правя всичко сам.
Всички знаят за това.
Чираче написа:
Дано да намирате такива клиенти-балъци.
Ето Гого сам скача в капана, и пари ще дава, и отгоре мацки, бира ще дава, и на скарата ще работи :-D
Чираче - майстор
jekasus написа:

Ето Гого сам скача в капана, и пари ще дава, и отгоре мацки, бира ще дава, и на скарата ще работи :-D
Всеки сам си решава къде и колко да скача. Аз не мога да се меря с Гого, пенсионер съм. Не мога де си позволя цялата пенсия за някакви си плочки.
gogo7777 - майстор
jekasus написа:
Гого е смел и глупав :wink:
Гого само подпитва т.е. побутва капана с клонка.....Ако не му уйдисва отива да човърка друг капан и те така. Гого никога няма да каже "Еееее много бе, ти луд ли си....."

Всеки знае колко струва и се цани както намира за добре. Майсторлъка и естествения подбор вървят заедно.

Някой да осветли "инженера от запаса" :lol:
Чираче - майстор
gogo7777 написа:

Някой да осветли "инженера от запаса" :lol:
Нещо съм пропуснал, май. Кой е тоя инженер, пък и от запаса? Категорично не приемам подобно пренебрежително отношение за инженер от хора, които и понятие си нямат какво означава това.
gogo7777 - майстор
Чираче написа:
Нещо съм пропуснал, май. Кой е тоя инженер, пък и от запаса? Категорично не приемам подобно пренебрежително отношение за инженер от хора, които и понятие си нямат какво означава това.
Ма ти да не си се разпознал :shock:
Аз съм простак и пиша подобаващо. А ти кво приемаш или не приемаш хич не ме интересува.

ПП.....до кога ще се навираш в темите коментирайки канчетата с чорба на кадърните майстори :)
Чираче - майстор
gogo7777 написа:

ПП.....до кога ще се навираш в темите коментирайки канчетата с чорба на кадърните майстори :)
Самонавивате се нещо, и летите в облаците. Трябва от време на време някой да Ви приземява. :? :lol:
chapara - майстор
Чираче написа:

Самонавивате се нещо, и летите в облаците. Трябва от време на време някой да Ви приземява. :? :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-D
Ти от наземния контрол ли се слагаш :? Ех, Андрешкоооо :roll: , не те свъртя и се мушна пак в супата :-D Темата е: "Цени за ремонт на баня....." Ти като сам си правиш всичко, какво полезно можеш да кажеш :?: Ми хората си имат глави на раменете и сами могат да преценяват кое скъпо, кое еФтино :idea: По добре е да са наясно за да няма изненади. Редовния номер е като те питат колко на квадратен метър за плочки, съответно в банята да трябва да влезне поне един кубик мазилка и половин замака :lol: Кво правим тогава? И в квадратния метър завършен, да влиза стойността на всички необходими матеряли, пренасянето им, закупуването и каквото се сетиш. Ами-НЕ! Всичко се заплаща :idea: :!:
Правил съм ремонти на течащи тераси. Изкъртване на всичко, изнасяне, товарене и изхвърляне на платено регламентирано сметище. Топлоизолиране. Армирана замазка мин. 5 см. Хидроизолиране с проби. Настилки (закупуване и качване), фугиране, делатационни фуги с полиуретан. И накрая оферирано цената стига 130-150 лв./кв. м. без матерялите. Денгубите ако вали дъжд не влизат като стойност :idea: А сега , колко струва полагането на квадратен метър плочки :?: :?: :?:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 21

Тема "Цени за ремонт на баня-аз ли не съм в час или се пошегуваха" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: