• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 130
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:) Благодаря, значи съм на прав път, само за запалката ще ползвам мини контакторче с габарити на предпазител за еврошина, ще гледам да го побера вътре в горелката.
alx359 - специалист
filmatoplo написа:
:) Благодаря, значи съм на прав път, само за запалката ще ползвам мини контакторче с габарити на предпазител за еврошина, ще гледам да го побера вътре в горелката.
Ами бисолида нали си имал вътре вече мини-контакторче като този.
filmatoplo - майстор
До кокото видях ,кабелчетата за нагревателя излизаха директно от платката на Бисолида ,пак ще погледна .
filmatoplo - майстор
Това реле ме заинтригува да го ползвам ,колега може ли да ми кажеш така както е на картинката на коя букса да подавам захранване и на кои изводи да чакам изход ,контакта неазависим ли е .
alx359 - специалист
filmatoplo написа:
Това реле ме заинтригува да го ползвам ,колега може ли да ми кажеш така както е на картинката на коя букса да подавам захранване и на кои изводи да чакам изход ,контакта неазависим ли е .
Не съм стигнал до тях все още - съжалявам. И аз за първи път ги виждам, покрай този проект.
filmatoplo - майстор
Аз си го обяснявам така ,вие ме поправете ако греша .На релето трябва да има 2 клеми за нула и фаза за да се активира бобинката ,на всички контактори този вход е обозначен с А1 и А2 ,след това другите клеми си ги обяснявам така - един вход на който трябва да подам фаза ,и остават 2 извода НО и НЗ на които трябва да се появи фазата в зависимост -бобината на контакторчето дали е вкл ии изкл .Ако съм прав само намигнете . :yawinkle:
n.ganev - майстор
Вчера нещо имах проблеми с влизането във форума та сега отговарям - използвах същият термодатчик от Феролито. За контактора ще отговоря после, че трябва да свърша нещо - бях забравил #-o
filmatoplo - майстор
gut- ich werde warten ,ну ладна- я падажду (добре- ще почакам ) :wink: утре в 9,20 идва платката по Еконт ,ако няма реле в горелката ще чакам още 1 ден и него , фактически ми трябва реле с 220 в бобинка и контакт НО -нормално отворен . :wink:
iceheart - специалист
Ама пуснах ви и една муха.....не знаех, че ви сърбят рацете толкова много ...... :-D
n.ganev - майстор
filmatoplo, по принцип доста използвам такива контактори на "MERLIN GERIN" и при тях А1 и А2 са за фаза и нула на бобината а другите два са НОК. Добри са!
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 130

Тема "НАТУРЕЛА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: