• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 22
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
naskov - майстор
Не бях обърнал внимание на думата периферна, а само на GRUNDFOS и помислих, че е станало чудо. Все пак много благодаря за инфото :)
filmatoplo - майстор
Думата периферна после я поправих , бях писал центробежна :) Един пич беше направил от помпа грундфос 25-4 водно задвижване на водно колело стил мелница от Етъра . Под колелото имаше вана с вода - помпата я качваше на метър и 50 височина и се излива на перките - така се задвижваше шиша на барбекюто .
naskov - майстор
Последно-Grundfos ли е или някаква друга марка. Искам да си купя проверена марка, по възможност по-евтина
gorgidanchev - специалист
Панела е готов за боядисване.Някой беше писъл да се боядисва с боя за печки но аз знам че избива ръжда.Виждал съм на прити.Мисля да боядисам с блажна.Учебните дъски боядисвах стакава.самоче слагам някои примеси и стои матова.Дайте мнение.
filmatoplo - майстор
с черен спрей не става ли.
gorgidanchev - специалист
Не знам кажи ти.Аз не съм отварял панелки.Гледъл съм ги отвън.Ако разглобя един два...може и серийно да ги пусна.
filmatoplo - майстор
Ами черното покритие е матирано да привлича лъчите , ако е лъскаво ще ги отразява. Имам едни турски панели алуминиеви 12 броя на които се олющи боята на 2-та година . Системата си работи обаче това влошава КПД . Тая пролет може да им свалим стъклата и да ги пръснем наново.Черен спрей дето рисуват графитите -оган не го гори , където се нарисува с него седи години :)
naskov - майстор
gorgidanchev написа:
Панела е готов за боядисване.Някой беше писъл да се боядисва с боя за печки но аз знам че избива ръжда.Виждал съм на прити.Мисля да боядисам с блажна.Учебните дъски боядисвах стакава.самоче слагам някои примеси и стои матова.Дайте мнение.
Аз пък мисля, че боята трябва да е топлоустойчива. Черен топлоустойчив спрей струва около 9лв
filmatoplo - майстор
Във Висман панелите тръбичката която е навита на спирала е фи-6 .
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 22

Тема "Въпрос за слънчев колектор?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: