нед апр 07, 2019 7:05 pmgogo7777 написа: Колко такива Power Bank ще ми трябват за един работен ден?Че де да те знам колко работиш бре?

Оня е написал че стига за час...

P.S.Ама твоя електрожен не моеш да си го сложиш под якето във вътрешния джоб...

нед апр 07, 2019 9:58 pmАБВ потребител написа: каросерий
нед апр 07, 2019 9:58 pmАБВ потребител написа: Много хора си мислят,че заварката е само топене на електрода, но не е така. .....Аз съм от хората които си мислят ,че заваряването без маска си е точно само топене на електроди.Ако си мислиш че това е правилния метод за настройване на апарата- жестоко се лъжеш!Затова и Гогата ти каза че ти трябва заварчик....
И тези пробни шевове понякога ги правя без маска ,затова сигурно ти изглеждат зле.Наблюдавам измервателните прибори в такъв момент. Но това са подробностии няма да изпадаме в тях.
![]()
нед апр 07, 2019 7:12 pmhidrazin написа:Мога. Размера на куртката ми е голям.нед апр 07, 2019 7:05 pmgogo7777 написа: Колко такива Power Bank ще ми трябват за един работен ден?Че де да те знам колко работиш бре?![]()
Оня е написал че стига за час...На мен една ми е много...
![]()
P.S.Ама твоя електрожен не моеш да си го сложиш под якето във вътрешния джоб...![]()
нед апр 07, 2019 11:38 pmhidrazin написа:нед апр 07, 2019 9:58 pmАБВ потребител написа: каросерийЗа тоя рмкси император Каросерий не съм чувал...
През кои години е управлявал?![]()
[/quote
Ти не забелязваш красотата на една жена, а си се втурачил с каква марка обувки е.Кое е по важното??
нед апр 07, 2019 9:58 pmАБВ потребител написа: ..........Колега,относно добрия заварчик който трябва да потърся,досега съм направил и поправял доста каросерии на камиони и нямам нито една рекламация от някой клиент и мога да преценя кога един апарат заварява добре........С какъв вид електроди заваряваш тези каросерии?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: