ср яну 14, 2026 3:26 pmТрифон П.Трифонов написа: ..................Оо това мисля че нямам място за него , някъде около него ли се слага и 2рата помпа,ако успея да надъхам някак мойстора за него, да монтираме.
Отделно да споделя със зададените от таблицата настройки на мощносите,зададох и температура на котела 77,а на помпата 65 да тръгва.
Увеличил съм вентилаторите,тяхната стойност не е тази от таблицата на снимката.Мисля си че тези пелети много трудно изгарят или аз не мога да оправя настройките ще кача снимки на тяхната пепел и модел.
Нещото което забелязвам с новите настройки на подаване:Бързо направи зададената температура на помпата 65 на мощност 3 горя на нея около 30-40 минути.След това на мощност 2 и от време на време влиза в мощност 1 , после пак на 2 на 1 и така за сега
Отдено май ми излезе и друг яд,малкия шнек почна да издава някакви звуци от вчера едно търкане,тракане сякаш нещо е попаднало в него ли не знам,от вчера е това.Днес преди да запаля продухах с компресор,а преди това пъхнах и прахосмукачката към него и от горе където подава пелетите,но продължава да се чува и май даже се засилва този скърцащ тракащ шум от него.
Звъннах на сервизния техник,който подписа гаранцията,неговите думи бяха:Щом подава и горят пелетите,нямало проблем..И да му звънна само ако не иска да подава пелети..