• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
miliad - майстор
На тези сифони и двете тръби обикновенно са по-къси от колкото ти трябва :-D .
Шегувам се.Обикновенно само едната идва по къса. В Бриколаж съм виждал такива резервни тръби на различни размери за да си доокомплектоваш сифона който предният ден си купил пак от тях.
ra4o - специалист
Малко страничен въпрос от мен - тази врата от МДФ ще издържи ли на влагата според запознати.
Питам защото в новото ми жилище банята е с врата от МДФ - китайска и се чудя дали да я сменям още сега преди да съм сложил плочките и да направя всичко както трябва???
Илиян Илиев™ - майстор
Зими си сложи един свестен сифон с розетка като ората да скрие пластмсовата тръба без да я режеш и си купи колона(крак или там как му викат) за мифката, че язък за убавата баня.
Михайлов - специалист
Благодаря на всички за съветите.
Говорих с майстора да ми направи сифона на мивката и че не искам да е мека връзка. Той каза, че може да стане, само трябва да си измери разстоянието.

Иначе ботуш за под мивката не искам. На мене не ми харесват. Един метален сифон и готово.

Сутринта минах през апартамента и минах фугите с ФугаФикс. Остана да се направи смесителя на душа, сифона на мивката, тавана да се мине пак и дългоочаквания момент: да си измия банята!!!! Вече е сряда :? .
mim - специалист
мъжът оправя смесителя и сифона, а ти през това време боядисваш тавана

голяма сага стана тая баня, добре че не живеете там, явно
хайде направете поне нещо сами
jekasus - майстор
mim написа:
мъжът оправя смесителя и сифона, а ти през това време боядисваш тавана

голяма сага стана тая баня, добре че не живеете там, явно
хайде направете поне нещо сами
Тя ще измие банята :-D
Михайлов - специалист
Хахаха :lol: .
Ами каквото мога да направя го правя, не съм мързел или лигла. Специално по тези довършителни работи хич ме няма, но ето днес мацнах фугите с ФугаФикс, купих си пирончета вчера и сутринта забих един пирон в коридора за едно декоративно огледало и си го закачих.

Говорих с майстора, дадох му зор до края на седмицата да свърши. Е*бати, срамота вече. Малко остана и имам чувството, че край няма!
mim - специалист
нали не си забивала пирон в стената, защото утре няма да имаш огледало
trolazol - специалист
Млеее добре че с пирона не нацели некой кабел в стената...страшна сага се заформя, ма кой си маже фугите с фугафрикасе като цената на серезитската фука със сухия силикон е по добра от калните смески на нашите пройзводители...?всеки си избира мъките през който да премине...
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20

Тема "Моята баня и коридор. Снимки: преди - по време на - след." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: