• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
klomo - специалист
Имам винтоверт от първите с 18 волта на паркайд. Работеше нормално и изведнъж пояна да губи мощност при рязко натискане(например като завивам видия 4х50 в ПДЧ). Като зареждам батерията понякога се включват и двете светлини на зарядната станция.
Най-лесно е да се купи нова батерия, но ми изглежда като фабрична настройка да се купи нова батерия. Някой има ли решение?
Chefo77 - майстор
Лидл - Зеленчукова борса. Циркуляри настолни - поне 3 броя, виброшлайфи на корем, уредчета за заточване на свредла - колкото за цяла Гърция.
zz_stefanov - майстор
Chakal написа:
Относно качеството на големия циркуляр - 190мм. Днес взех една бройка, от проверени 5 в магазина, само една беше с приемливо качество. Плочата им хлопа на почти всички, леко недопустимо ми се вижда, предвид, че го купувам само и единствено заради по-масивната плоча, че ще се монтира обърнат на "циркулярна маса". На два отливките на корпуса им бяха под всякаква критика, дори не си пасваха добре една към друга. Третия ромолеше ужасно като го завъртя на ръка. Не съм го включвал още - на работа съм, довечера ще драсна един ред след пробата.

За първи път попадам на такава лоша партида инструмент от Уйдъл, а имам вече 6 машинки от тях и съм доволен от всяка една.
Значи казваш да не се тюхкам, че съм изтървал евтиното, а да съм доволен от Рйобито. Аз парксайда точно за обръщане на маса почнах да го заглеждам, но ще се огледам и другаде.
Chakal - специалист
Монтирах го, ми ... шумен е колкото китайския ми NoName оранжев циркуляр. Плавно тръгва, добре държи обороти при натоварване. Сякаш не е зле като за 100лв. Предвид, че Бош-а, който ми хареса заради дебелата си плоча беше към 200лв, а щеше да върши същата работа.
zz_stefanov - майстор
jekasus написа:
zz_stefanov написа:
Почистване, смазване и така до следващия път
Те и инструменти на другите марки си искат поддръжка :-D
То и моя мулти постоянно в прахоляка/ трион за гипскартон почти не ползвам/, и по-същия начин го лекувам, малко силиконова грес в каналите на водача и като нов.
... Пролетта писах, как се оправя тоя проблем с ключа...
Да бе, да. Поддръжка. След десетна минути работа, пак същото. Ще го оправя, но защо да е така :)
jekasus - майстор
Сложи грес в каналите, а не вд40 :-D
Като затегне след. път, ще пробвам смазка за тръби...
zz_stefanov - майстор
Не съм ползвал WD :)
Virtex - майстор
Някои има ли информация за размерите на PBSA 12 B1 ?

В ПДФ-а не намирам информация, на сайта им също.

edit : в youtube-a има един клип с описание и размерите: 19см дължина с адаптора и 15 без.
ddnnp - специалист
Virtex написа:

edit : в youtube-a има един клип с описание и размерите: 19см дължина с адаптора и 15 без.
Това има ли шанс да го пуснат скоро ?
jekasus - майстор
Virtex написа:

Нещо не мога да качам снимките направо в форума...
Изображение
Изображение
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: