• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
ср окт 24, 2018 8:11 amkozl написа:
Пък на вси отгоре и мастилото на фискалните биляжки е изчезващо.
Понеже е термопринтер. Нагряваш (със сешоар, напр.) и о, чудо! Ще се появи.
gogo7777 - майстор
Сешоара обаче закупен от Лидл....задължително!!!
cholev - майстор
Гогич, заеби сешоара. Във вашта заваръчна тема гледам супер инверторите не заваряват ако не си почистил местото на шева до блясък. Та парксайдския инвертор това не му пречи- заварява. Препоръчвам ти го :lol:
Гост - специалист
ср окт 24, 2018 8:54 amcholev написа:
От 100 уреда съм върнал 1
Само 100 ли? Направо ме разочарова. За човек, който има 2 от 3 машинки, които Лидл е пуснал- би трябвало да са поне 150. Излагаме се.
kozl - майстор
Аз пък констатирам, че некои мои инструменти закупени от лидъл събират много прах и цапат ве. А хем аз не ги ползвам. Недостатъци некакви, но пък цената примамлива и как да не клъвнеш :?
muhala - майстор
От понеделник пускат зеге PSTD 800 B2. Някой има ли такова или подобно ? Би ли го препоръчал ? Недостатъци ?
Andri01 - майстор
Взех същото преди около 3-4 месеца и го върнах на 3-я ден!! Режеше под някакъв ъгъл около 3-4 градуса,светлинния лъч беше изместен с около 2 мм. в страни. Тежка машинка-трудно се работи с една ръка. Но пък беше мощна,движението на ножа се регулираше махалообразно или само възвратно постъпателно.
k_garchev - специалист
Светлинният лъч и градуса не се ли настройват на това зеге?И аз го заглеждам.
Chefo77 - майстор
Виждам, че пускат и ножчета. Няма такива боклуци!
пишман_майстор - майстор
Докато ръчните им циркуляри по-биват ( въпреки луфта и ромоленето в редукторите им) , зегетата им са откровено калпави. Точно това не съм го пипал, но отсега съм убеден, че и това няма е изключение от другите им модели. Ролката дето води ножчето е супер слабото им място, направено е много калпаво там, воденето ще е с големи компромиси, луфтове и кривене в среза. Няма зеге дето не криви срез, особено в нещо повече от 2см и нагоре дебелина, но някои като тези на лидл са...
За мен е грешна инвестиция.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: