• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Avas_co - майстор
съб сеп 10, 2022 10:22 pmabcdefghijklmnopqrstuvwxz написа:
Не знам кво ви е крив Хидрата, но почти на 100% дава правилните съвети.
Е, малко е като д-р Хаус, ама ...
С окъсяване на глимката ви показа безопасен за човека ток, все пак има и съпротивление последователно, към 500кОма мисля съм виждал. И тока е под половин mA, какво не сте съгласни. И мощността на съпротивлението сметна, т.е. че няма да изгори. И кво не сте доволни от така даденото сдъвкано, не разбирам?
Ми, само някой без друга работа може да тръгне да се занимава със смятане на тая глупост.
Фазоуказатели, глимки и всякакви такива глупости са за хора без акъл.
Пък хидрата го ебават, защото все е много отворен. И за друго, ама не е политкоректно да се говори.
petromaniq66 - специалист
Вече вместо с фазомери ще ближем фазата през мегаоми :-D като е микроампери останалото е въпрос на вкус.
abcdefghijklmnopqrstuvwxz - майстор
съб сеп 10, 2022 10:30 pmAvas_co написа:
съб сеп 10, 2022 10:22 pmabcdefghijklmnopqrstuvwxz написа:
Не знам кво ви е крив Хидрата, но почти на 100% дава правилните съвети.
Е, малко е като д-р Хаус, ама ...
С окъсяване на глимката ви показа безопасен за човека ток, все пак има и съпротивление последователно, към 500кОма мисля съм виждал. И тока е под половин mA, какво не сте съгласни. И мощността на съпротивлението сметна, т.е. че няма да изгори. И кво не сте доволни от така даденото сдъвкано, не разбирам?
Ми, само някой без друга работа може да тръгне да се занимава със смятане на тая глупост.
Фазоуказатели, глимки и всякакви такива глупости са за хора без акъл.
Пък хидрата го ебават, защото все е много отворен. И за друго, ама не е политкоректно да се говори.
Ами аз не мисля точно така пък.
Туй са елементарни сметки наум. Човек без работа? - Значи е достатъчно умен да си върши работата за 5 мин. и да има свободно време
Отворен, ама има покритие, дава ви доказателства дет не може да оспорите ...
И какво? Отделил е време да Ви вкара в пътя, пък Вие се подигравате? Това не е духа на форума. Ще преосмисля бъдещите си постове.
Наздраве и приятна вечер от мен.
Avas_co - майстор
съб сеп 10, 2022 10:41 pmpetromaniq66 написа:
Вече вместо с фазомери ще ближем фазата през мегаоми :-D като е микроампери останалото е въпрос на вкус.
Ем, всеки ближе каквото има под ръка, и/или му позволява.
Ако на някой му допада твоята постановка, ми в демократично общество уж живеем. Кой съм аз, че да го спирам?
П.П.

abcdefghijklmnopqrstuvwxz, споко бе пич. Приеми, че тоя, който те е впечатлил е добре известен, та ...
tzetz009 - специалист
.........
Фазоуказатели, глимки и всякакви такива глупости са за хора без акъл......
[/quote]

:? И ти ли се пра'иш на интересен ??????

:partyman: :partyman: :partyman:
gogo7777 - майстор
съб сеп 10, 2022 10:41 pmpetromaniq66 написа:
В Лидл-а са пуснали такива фазонамиращи напръстници.
Прикачен файл:
Фазомер.jpg
kozl - майстор
Темата се офази от разни фази.
Напрежението аругантно прогресира, а ответ по темата се занулира.
:-D
Редно е всеки да се заземи (приземи).
нед сеп 11, 2022 9:32 amkozl написа:
... ответ по темата се занулира.
:-D
Чел ли си наистина темата?
Ответа е даден, но трябва малко и знание, за да се разбере.
silent - майстор
Всеки има някакви закачки с някого...всеки си има някакъв дразнител...и всеки решава на кой да има доверие....хубаво е да се спори с аргументи а не с обиди...конкретно не виждам глимка как ще окъси от къв зор резистора ще окъси след като е след глимката и накрая шанса да се случи и с двете клони към нула ...в случая мисля че хидрата е прав....и въпреки киселия си нрав и високомерието което показва понякога за мен той е авторитет в тази област....
Оставям настрана и че ми е помагал без да е длъжен...дефицит в днешно време ...и трябва да се цени...
Така е, Силенцио, така е.
Ама, как да взема страна, като с Андрито си пия ракията, а с Хидрата искам да си пием ракията, ама заедно с Андрито?!!
Все пак, мисля, че го направих, съвсем дипломатично, без да обидя никого.
Вярно ли е, г-н Силенцио и това като собствен напредък ли да го отчитам?

И пак и отново- има ли отговор, по темата, че Козлин изрови Земята?
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21

Тема "Защо има напрежение в заземяващия проводник?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: