• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 56
Нека намерим най-тънките цени.
crez - майстор
Колега profesionalist_wood, как ти се занимава с тези комунистически детайли, ключ произведен в НРБ, #-o ми ти не си такъв човек. Развявяш шарената американска черга, пък правиш въпрос за някакви соц боклуци, ти нали не ползваш такива. Ето http://www.ebay.com/itm/NOS-Delta-1-4-h ... 541b9180f4 точно същото ама американско, ех не го подаряват, ама ти нали си им фен ще направиш жертвата. Остави колегата да се радва на соц.боклуците. :lol:
profesionalist_wood - майстор
Давам го с добри намерения ама вие.... щях да го дам на същата цена за която той ми даде мотора да го преотстъпя на закъсал колега....е сега няма мотор,няма нищо, спете спокойно.
До нови срещи
За протокола: Тук има доста тарикати като например дето стана историята с рендетата-беше130,предложих му 110,след няколко часа звъни и вика 150,добре айде.... пак звъни и иска 190лв. Това на какво прилича? Та добре че имаше скрийншот,та се разбра за група маняци,някой от форума които купуват и продават рендета на цена която им скимне.
А и друго нещо, и аз съм фен и на социалистическите и на американските инструменти, гаранция давам че ако някой види работилницата ми с напълно поддържани инструменти и работещи за целите 120 години ще получи удар
bulhomes2 - майстор
profesionalist_wood написа:
Давам го с добри намерения ама вие.... щях да го дам на същата цена за която той ми даде мотора да го преотстъпя на закъсал колега....е сега няма мотор,няма нищо, спете спокойно.
До нови срещи
Изгониха ли те или сам си тръгваш? То всички ти видяха добрите намерения и какво си щял да направиш.
Крез разбира се,ще направя жертвата,защо не? В крайна сметка,инструментите са за да се вършат работа а не за препродажба както е залегнала в психиката на българина
Епа като е закъсал колегата за мотор ще му я дам на същата цена каквато ми даде човека какво ми се прави на интересен че го дера ?че дори ще го дам и за 5 лв ама да не си мислят че еконта по куриер е безплатен плюс носенето?
Общо взето всички се кланят пред Мамона и Златния Телец
nv952 - майстор
Пуснах кореспонденцията с теб (bulhomes2) защото от тази снимка която си показал download/file.php?id=93824&mode=view излиза че аз искам пари! И поста на dadko показва точно това.
Та затова пуснах целият разговор :)
dadko написа:
Абе, темата не беше ли "ПОДАРЯВАМ" ??? Или пак нещо не съм разбрал.
Подарявам два ел. мотора- 20 лв. за големия, 15 за малкия.....???
Предлагам вече да спрем с тази дискусия!Може още десетки страници да изпишем но работите вече са при него!
-----------------------------------
Ето още нещо от мен.
-Нагревател 1400W от печка
-Мотора за въртенето на въздуха (има резба) 250V 25W
Оборотите не са високи и може би ще стане за въртете на някой мезе върху жар :?
-има е терморегулатор но е странен (в смисъл не е изолиран добре и мисля че няма да е удачно да се ползва отделно)
.часовник (механичен) за изкл. на фурната
Задава се време 0-60 мин и след като свърши времето изключва!
Това е печката http://www.technoarena.bg/uf/GOTVARSKI_ ... TO_15W.jpg
пп Ако няма желаещи ги ритвам в ОЛХ!
И тоя път без ценови предложения за да не стават конфликти!

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Wl7mPzvx2vU[/youtube]
Последна промяна от nv952 на пет мар 20, 2015 4:50 pm, променено общо 1 път.
И аз предлагам да се спре с тези спорове и да се заключи темата. Явно българина още не е дорасъл за раздел КУПУВАМ/ПРОДАВАМ щом се стига до грозни конфликти! Трябва да минат поне 10 години и да се види дали са готови за купуване.Няма да участвам в тази тема
silent - майстор
aaaa не така ..таман почна боя и вие го разваляте с караници че и бели байраци...не така не така... :-D :-D :-D
Аз вече вдигнах байряка. Оправяйте се
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 56

Тема "ПОДАРЯВАМ-" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: