• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 27
Мечтата на всяка домакиня
pachosz - специалист
Виждам, че си напреднал :) Скоро ще е готова като гледам.
Тези спънки ако се наложи някъде, не ги слагай, а с Г-планки хвани направо страниците за плота. Специално на пералнята в повечето случаи за да не пречи е по-добре без спънката, да не после пералнята да влиза на милиметър, че си е гадно тъй.
Нещо ми е разконцентрирано днес и не всичко което пишете го разбрах. Демек не съм в час :x
Ел.плот предполагам на керамиката, на котлоните казваш, нали?
Иначе за цветовете, на мен лично много повече ми харесва като има контраст между плота и гърба, но много хора си го предпочитат в един цвят. Въпрос на вкус и предпочитания ;)
prascho - майстор
В следващите 20 дни няма да е приключването :). Иначе, каквото можах направих.....

Ел. плот = керамика да :)

Впрочем аспираторът завършва на ф125, пък в един магазин казаха, че макс, тръба дето имат е ф120 (цена 15 лв/ на метър).
pachosz - специалист
Що не купиш от тия алуминиевите гофрирани? От тях има на 125.
maroka - специалист
Към Автора: то така и така тука акъли ти даваме... пък ти много време разтягаш тази кухня :)
Инвестирай в няколко каси бира и кажи адреса на обекта, заедно можем повече :-D
Ще стане весело :) Предполагам мераклии ще се намерят :)
nikolovvd - майстор
Гледам, че шкафа за печката си го сложил плътно до стената.
Ако не си прорязал отвори долу над чекмеджето в страниците, няма да има от къде да дърпа въздух и топлината ще остава зад фурната.
Мисля че няма да е лошо да сложиш още един контакт в ляво от керамичния плот, защото жените често ползват пасатор докато тенджерата е на котлона, а да минава кабел над мивката и котлоните не е най-добрата идея. А в ляво може да се сложи я тостер, я кафе машина и тогава ще усетиш нуждата от контакт с 3 гнезда.
prascho - майстор
Maroka, какво да се направи....не разполагам с времето :).

Шкафчетата са 52см дълбоки. Фурната е 56см и няма фазер там.
maroka - специалист
prascho написа:
Maroka, какво да се направи....не разполагам с времето :).

Шкафчетата са 52см дълбоки. Фурната е 56см и няма фазер там.
Всичко с времето си :) Ще стане :)

Шкафа за фурна ли си го пуснал с 56 см. дълбочина ? ... или визираш електроуреда ?
prascho - майстор
Електроуредът е 56см. Имам всички уреди без хладилник.

П.П. Тя кухнята е готова, трябва само плот и гръб и да се фиксира. 3 дни работа. Впрочем в цеха на Иван работят добре. Като цяло съм доволен :wink: .
maroka - специалист
Радвам се, когато хората са доволни :) Така трябва да стават нещата.

Щом шкафа ти е дълбок 52 см. няма нужда да режеш дъното. Достатъчно имаш за отвеждане на топлина и входящ въздух, освен ако го няма като изискване за самата печка. Визирам пост на колега, който беше споменал за това.
nikolovvd - майстор
maroka написа:
Радвам се, когато хората са доволни :) Достатъчно имаш за отвеждане на топлина...
Така е! Фурната взема въздух отзад и го изхвърля отпред. Обикновено това става през отвори между панела за управление и капака (вратичката).
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 27

Тема "Разпределение на мебели в кухня ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: