Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Парксайд инструментите са си любителски с добро за класът си качество и нямат претенции за професионална издържливост и комфорт, а цените са добри. Интересното е, че има "профита" ( кавичките са умишлени ! ), които ползват някои от тях професионално (даже с успех) - дотук примерно добре, но има и такива стигащи в наглостта си до там, че видиш ли, не всички от достъпните любителски инструменти ставали за профи употреба и почват да ги заклеймяват !?
Ако човек с това си вади хляба, а и печели доста прилично от това, е редно, нормално, надеждно, наложително даже, а донякъде и имиджово (за пред клиентите и колегите) да си вземе истински професионални инструменти, а не да се опитва да лови маймуни с трици !
Аз ги ползвам любителски и ги намирам достатъчно добри за мен, също така ми допада и гаранционната им политика.
Avas_co - майстор
Аз се сдобих с прахосмукачката(нищо, че преди време взех голямата за да си чистя асансьорните шахти) и съм доволен, няма контакт но на мен май не ми е нужен.Тази ми е екстра, че е по-малка и за в къщи ще ми по-удобна, че и върху по малки кабини ще ми е по-удобно като я сложа, че 30- литровата е огромна.
По въпроса за ползването, ми инструмента ми е профи, но за прахосмукачка, която ще ползвам няколко пъти на месец...
Пък и съм ползвал нисък клас на Керхер и 30-литровата е доста по-добра, че даже и новата, по-малката май май ...
nikolaizl - напреднал
Ето още един наглец http://olx.bg/oberfreza-parkside-1200-a ... -i67979052 , :megaeek: дубъл на цената . То бива ,то може ама то това е еб..ти и наглостта . :lцl: :eek:
Последна промяна от nikolaizl на пет яну 23, 2015 9:44 pm, променено общо 1 път.
nikolson - майстор
професионал написа:
Я ВИЖТЕ! :shock: :shock: :shock:
Ами 2Х79=158. Проста сметка.
prascho - майстор
Ми да, я вижте как се справя самоковецът с умножението по две :lol:
EDI - майстор
Бaх тяхнaтa м.мa, дaно му зaседнaт, нищо дa не продaде и с тях дa спи в леглото.
gamencerista - специалист
В неделя ще ходя в Гърция но там пък Уидл не работи иначе можеше да вземе нещо ако има оферти.
prascho - майстор
Еди, това заклеймяване за първи път го чета и е много готино:

"нищо дa не продaде и с тях дa спи в леглото" :-D
Chefo77 - майстор
vsm написа:
Но имам друг въпрос?
Сега при разпродажбата на budget си взех ето тези фрезери,
то цената беше като все едно една кутия боро.
Ама дали някой ги е пробвал? стават ли?
Аз ако ти кажа колко работа съм свършил с Р-а от този комплект (вторият отдясно наляво), ум ще ти зайде. Стават си отвсякъде :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: