Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
Е, то в продавалника почти винаги е въпрос на пазарлък.Като гледам, има доста народ, който качва двойно цената от това, което иска в действителност.
ferrari4456 - специалист
Виброшлайфа им замина, като шлайфах кутията за инструменти.Нещо захапа вътре и спря да се върти двигателя и като го отворих счупих едната четка и вътре е разбит.
Бях шлайфал стени с него и е пълен с фин прах.
Като за 30лв толкова, минавам на Макита.
masterval - майстор
stan73 написа:
Ясно, мерси все-пак ! :) (шанса да намеря нещо такова явно клони към нула...)
Ако все пак си намериш, а те не са голяма рядкост, бих ти продал и бормашината си на Блек/Декер, тъй като само тя може да се върже за този "циркуляр". А пък ако имаш такава бормашина, мога да ти дам циркуряра си.
stan73 - майстор
Всъщност не, нямам дрелка Блек енд Декер (но пък и не уважавам инструментите с тази марка) - мислех, че присъединяването към машината е стандартно... Имам 3 дрелки - един върл ментак - Акита (който не става за нищо) и две много солидни машини: Елтос 550 вата с алуминиев редуктор, двускоросна (купихме я в края на соц. времената, струваше цяла заплата на времето) и закупена преди няколко години Феър Лайн (Бъджет, но произведена за Метро, след "разводът" им с Практикер (иначе преди това марката Бъджет беше обща)) - 1050 вата, също с алуминиев редуктор, двускоростна, двупосочна и с електроника за плавно регулиране (тази е много корава и се произвежда и за още няколко марки (например FERM, DWT и др. с цени до 200 лева)) купих я за около 80 лева на промо.
Ето такава е, но пластмасата е червена и на моята и дръжката е алуминиева:
http://www.dwt-pt.com/sbm.php?pt=sbm-1050t
Моята машина даже повече прилича на тази (червена е и с метална дръжка):
http://www.kolko.bg/bg/n-a/p/1211826

Горещо я препоръчвам на всеки, който му трябва яка бормашина на тънка цена (мощна е, звучи и се усеща солидна, вентилаторът и духа сериозно, не загрява много, редукторната и кутия е натъпкана с някаква червена грес, аз съм я ползвал даже за забъркване на циментово лепило на малката скорост). В Практикер доста време я нямаше, но от поне 2 месеца пак са я пуснали на цена 100 лева, а като е в промо е към 80, но вече е със черна пластмаса, а на времето им беше синя. А в Метро вече ги няма. В Алати съм виждал също брандирани такива като Ферм за около 130 лева и брандирани като DWT за около 190.
mitko64 - майстор
На такава същата дълго умувах, беше под бранд Meister Craft Profesional MSB 1050E, за 39 евро на промоция в Baumarkt Globus, Mного ми хареса, но вече бях взел перфоратор и нямаше място в багажа. Благодаря за отзива за нея, защото няколко пъти питам тука за отзиви от близнака и Budget.
stan73 - майстор
Преди време бях писал за нея, но вероятно не си видял поста. Аз я намирам за брутално добра (особено като за парите си). Вероятно е произведена в Китай, но за братята Немци и е по-яка от Елтосът ми. А наблюдавах къде какво има, защото мой голям приятел искаше такава (и се оглеждах като за него), но няколко години ги нямаше по магазините и от скоро пак се появиха...

П.П. По-рано като разглеждах сайта на DWT ми направи впечатление огромната прилика на част от електро инструментите им с тези брандирани като Парксаид. Пише, че фирмата е швейцарска, но се произвеждат в Нихбо, Китай. Предполагам, че те ги правят и за ЛИДЛ (в което няма нищо лошо, но еквивалентните, брандирани като DWT са от 2 до 3 пъти по-скъпи).
mitko64 - майстор
Имам три Спаркита различни калибри, но ми се ще нещо по- компактно двускоростно, че с BUR2 350E съм като Рамбо с картечницата, а за BUR2 160E не ми се дават 150лв.
nikolson - майстор
За почитателите на Meister-werkzeuge и най-вече за stan73, фирмата има представителство в България.
Meister Bulgaria Ltd
Business Park Sofia 1
Building 11 A, Floor 1
1766 Sofia-Mladost 4
E-Mail: office@meister-bulgaria.com
Telefon: +359 2 9745 452
:partyman:
mitko64 - майстор
Tези удариха кепенците отдавна, поне според един техен дистрибутор с магазинче на Красно село. Бяха сложили цени абсолютно измислени спрямо тези в Германия. Питахме ги за един перфоратор и измислиха 430 лв, а същия го взех за 130 евро. На ъглошлаиф 2400W за 50 Евро му търсеха 190лв.
stan73 - майстор
Да и аз проверих саита им. Маи вече не функционират и пише, че домеинът им е в продажба. Както и да е...

Но има нещо далеч по-интересно на сайта на Практикер. Въпросната бормашина, за която писах по-рано (Бъджет 1050 вата) е в промо и цената е само 72 лева (май никога не са я сваляли толкова):

http://praktiker-online.bg/product/8856 ... udget.html

П.П. Дали не трябва да направим и една сродна тема "Промоциите на Бъждет в Практикер" ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: