• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 138
Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
С монтажно лепило няма ли да стане? Нещо от типа на Montage fix?
Аз днес с такова прихванах новото велкро на делташлайфа - върху старата основа. Е, помогнах му и с винтове, но все пак ... :)
kam34 - специалист
:? Не е ли малко гъстичко, ще издържи ли на вибрациите.

С това дали няма да стане http://www.profix.bg/plugins/content/co ... content.36
пише Максимална сила:180 кг/кв.см. при 160кв см площ на плота се получава сериозни килограми 28800кг :shock: :?
sasim - специалист
Здравейте имам флексче Einhell BWS 125/850-2, което до скоро ми служеше добре, но започна да хърка и да му прескачат зъбните колела.Когато го отворих и видях че короната и пиньона са се износили много и вече не правят хубава връзка по между си и прескачат.Мотора иначе му е здрав :) Преди време имаше колега от форума който имаше такова флексче с изгорял мотор и здрави зъбни колела, но за съжаление не си спомняма кои беше.Ако някои има такова с изгорял мотор и не му трябва ще ме зарадва много :) пък ще почерпя :)

Снимка на флексчето

Прикачен файл

gg.jpg
gg.jpg (11.13 KиБ) Видяна 5289 пъти
hladnia - специалист
minkata написа:
Здравейте, имам въпрос за един стар флекс - Елтос М600. Продават ли се някъде ротор-и за толкова стар модел и ако не, може ли да стане от друг?Багодаря предварително за отговорите!
http://bib-sparky.com/shop/index.php?cPath=47_49
mitkofendera - специалист
Ексцентър шлайф bosch gex 125 ac - при малко по-силен натиск по-време на шлайфане оборотите осезаемо падат (като казвам падат имам предвид да кажем от 10000 на 3000), без значение каква скорост съм задал. А ако го натисна наистина силно към обработваната повърхност напрaво спира да върти, отново без значение каква скорост съм задал. В момента, в който го отлепя от повърхността за 1-2-3 секунди успява отново да развърти оборотите. Към кой да се обърна?

Изображение
joro39 - специалист
колеги трябва ми редукторна котия за бош 115мм модела не се чете,ако някой има да помага.
Прикачен файл:
09112011532.jpg
Прикачен файл:
09112011531.jpg
Прикачен файл:
09112011530.jpg
prolux - напреднал
Kirilpm написа:
Как е захванат патронника на старите ловешки дрелки малките,че ми се налага смяна а незнам какъв да търся.Тази дрелка върти само надясно,ако има значение.
100% на конус е набит. Просто го избиваш.
tarlyo - специалист
Имам дрелка Метабо, подобна на тази, но по стар модел:
http://www.metabo.com/Product-catalogue ... 901.0.html
Повреди и се спусъка, изчезнаха тихите обороти, работи само на максимални. Нов спусък ми казаха близо 50лв. Може ли да се пригоди нещо от Спарки, примерно, че са по евтини, около 15 - 20лв.
velsi - Почетен майстор
За можене може, но най-вероятно няма да пасне както трябва на мястото на стария.
Kumay - майстор
velsi написа:
За можене може, но най-вероятно няма да пасне както трябва на мястото на стария.
Подкрепям! Май няма нито един, който да пасне/ поне като гледам тоди на снимката.../
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 138

Тема "Машината ви е повредена- попитайте ТУК." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: