Браво kikokiko , дай да видим какво си направил че заради мониторите съм спрял.
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
quad
- напреднал
1149 мнения в "Видео стена за 300лв възможно или не ?"
kikokiko
- специалист
Имам една идея как да се събере картината на монитора, за да се вижда цялата на стената, ако нищо друго не помага.
От настройките на видеокартата да се завърти образа на 90 градуса и после да се завъртят насочващите лещи на проектора странично за да излезе правилно обърнат на стената. После матрицата се придърпва настрани за да се вижда всичко от горния край, а полето което не се вижда отдоло се коригира с издърпване, с мишката на Таскбара нагоре. Има само един недостатък - като пусна игра екрана се завърта и образа става обърнат настрани.
От настройките на видеокартата да се завърти образа на 90 градуса и после да се завъртят насочващите лещи на проектора странично за да излезе правилно обърнат на стената. После матрицата се придърпва настрани за да се вижда всичко от горния край, а полето което не се вижда отдоло се коригира с издърпване, с мишката на Таскбара нагоре. Има само един недостатък - като пусна игра екрана се завърта и образа става обърнат настрани.
kikokiko
- специалист
quad написа:Монитора ти 15 инча ли е защото ми изглежда доста по голям от лещата?Monitora e 15 in4a, i e po - goljam ot frenelovata le6ta i dori da izreja aglite pak e po - goljam.
- no tova ne e problem i taka se vijda dobre.
Последна промяна от kikokiko на чет сеп 13, 2007 10:40 pm, променено общо 1 път.
kikokiko
- специалист
Ima i o6te edin na4in za svivane na ekrana, koito stava po slednata procedura :
1. Monitora se nastroiva na rezolucija po- malka ot tazi za kojato e napraven (vseki LCD monitor si ima opredelena optimalna rezolucija).
2. Sled tova se izbira opcijata ot nastroikite na videokartata EXPANDED i ekrana se smaljava zna4itelno ot vsi4ki strani.
V moja slu4ai tazi nastroika ne se pojavjava i ne moga da se vazpolzvam ot tazi vazmojnost.
1. Monitora se nastroiva na rezolucija po- malka ot tazi za kojato e napraven (vseki LCD monitor si ima opredelena optimalna rezolucija).
2. Sled tova se izbira opcijata ot nastroikite na videokartata EXPANDED i ekrana se smaljava zna4itelno ot vsi4ki strani.
V moja slu4ai tazi nastroika ne se pojavjava i ne moga da se vazpolzvam ot tazi vazmojnost.
kikokiko
- специалист
quad написа:Кажи повече за образа, как ти се струва като качество?Obraza e dosta dobar, mnogo po- hubav e otkolkoto izglejda na snimkite- vse pak snimkite sa praweni s GSM. I prez denja moje da se gleda, no na tamno ka4estwoto e maksimalno. Obraza e mnogo dobar i na swetnata lampa.
Az sam mnogo dovolen - zaslujavava si !
Тема "Видео стена за 300лв възможно или не ?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература