• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 36
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Не съвсем, надявам се!
Не липсват примери които биха го мотивирали да инвестира в себе си. Сега е точното време.
Само дето огромният ни стаж не му помага съвсем ефективно.
MamaMy - майстор
Ами той отказва да повярва на малкият ни опит. Вярва на хора с никакъв. Липсата на адекватно образование влияе и на преценката му кое да отсее. В темата допълнително се включиха известни спамъри и наляха още плява. Повече на това момче няма как да помогнеш. Той се образова по интернет и приема съвети само от големи интернет "специалисти". Най-вероятно чете класификациите на форума и вярва като пише специалист, майстор, калфа. Едва ли знае, че това е майтап свързан само с броя мнения. :lol:
С напълно осъзнат риск да си навлека отново твоят и на Чапара гняв, бих искал да споделя, че се наблюдава странна ревност у вас двамата.
Ревност, когато някой даде различно мнение след вас, а питащият вече ви е обсипал с благодарности, едва ли не. Странно докачливи за големи хора.
Изтъкването колко другият не знае и е далеч от материята, понеже бил това и онова, също не е добър атестат.
Какво очаквате от 20 годишно момче? Оправдана ли е въобще някаква критика, в този случай- точно в този?
Показва се доста по спокоен и уравновесен, поне от двама ви, а от някои и по мъдър.
hidrazin - майстор
Момчето получи достатъчно насоки.
Да вземе да си оправи връзките/крановете за да станат херметични.
Демек като отиде на другия, по-другия или след няколко дена, то водата да си стои в системата и да не изпуснала.
От там нататък нещата вече са по-лесни.
Аз поне за сега очаквам на първо време да покаже това:
ср авг 14, 2024 7:20 amGeorgi345 написа:
Снощи написах всички връзки(муфи, тетки), разстоянията между тях.
Ако някой реши да каже други съвети, а и също да кажа дали одобрява моите идеи които съм написал по нагоре, ще съм много благодарен!
Иначе е похвално че се хванал с тези неща. За много и от по-големите са "тъмна Индия" и непосилни.
:partyman:
Georgi345 - специалист
чет авг 15, 2024 1:05 pmhidrazin написа:
Момчето получи достатъчно насоки.
Да вземе да си оправи връзките/крановете за да станат херметични.
Демек като отиде на другия, по-другия или след няколко дена, то водата да си стои в системата и да не изпуснала.
От там нататък нещата вече са по-лесни.
Аз поне за сега очаквам на първо време да покаже това:
ср авг 14, 2024 7:20 amGeorgi345 написа:
Снощи написах всички връзки(муфи, тетки), разстоянията между тях.
Ако някой реши да каже други съвети, а и също да кажа дали одобрява моите идеи които съм написал по нагоре, ще съм много благодарен!
Иначе е похвално че се хванал с тези неща. За много и от по-големите са "тъмна Индия" и непосилни.
:partyman:

Здравейте на всички отново!
Начертах една схема кое, как съм направил.
Дано да се отвори снимката.(за правих да напиша че втората тетка не е в шахтата, но мисля че се вижда от схемата).
Мисля да развия всички тетки и кранове и преди първата тетка да завия възвратен клапан и да пробвам по този начин.
Или да копая шахтата още 2 метра надолу където има муфа, снадка тръбата ми и там да сложа възвратния клапан, след това тетката и след това ръчната помпа и ел. помпата ..
Очаквам вашите мнения. Мисля че ще се ориентирате в схемата, ако нещо не се разбира питайте!

https://lh3.googleusercontent.com/fife/ ... 0&hl=bg-BG
Georgi345 - специалист
чет авг 15, 2024 3:23 pmgogo7777 написа:
Не се отваря линка
Би трябвало да се отваря. Ето пак връзката

chapara - майстор
С напълно осъзнат риск да си навлека отново твоят и на Чапара гняв, бих искал да споделя, че се наблюдава странна ревност у вас двамата.
Че кой си ти за да ме анализираш?
И ти не си се променил, колкото и да се напъваш😉
Аз поне напъни нямам😂

Защо ме намесваш в тема в която нямам участие мисля почти🧐
Последна промяна от chapara на чет авг 15, 2024 6:35 pm, променено общо 1 път.
чет авг 15, 2024 5:46 pmGeorgi345 написа:
чет авг 15, 2024 3:23 pmgogo7777 написа:
Не се отваря линка
Би трябвало да се отваря. Ето пак връзката

Пак не се отваря.

Чапар, опитай една седмица само на айрянчи и гола водица!
chapara - майстор
Нещо наклона ми ли ти пречи, ще пробвам да не те чувам😁😄
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 36

Тема "Помощ за преправяне на сондаж!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: