Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
То най -долу има и 3-D чертеж, та шпинделчето и да не е криво е доста мижаво. Иначе предполагам тънкостенна колона, ламаринени основа и маса и пластмасов капак, то няма откъде другаде да спестят :-D
themask - специалист
Ее, не с лошо, де :) И нас ще ни огреят разни благини... а мислете и за бюджетите си все пак :partyman:
mitko64 - майстор
Аз си заплюх вече комплекта принадлежности за дремел.За поялника се колебая, поради неласкавите отзиви. Чудя са и за вертчето, не че си нямам, но мисля в переспектива, ако пуснат някога импакт драйвър на 10,8V да са си комплект.
fore - майстор
pachosz написа:
profesionalist_wood написа:
Само далеч от Райдер и РТР!
Имам Райдъри за домашно ползване резачка за дърва и косачка, имам и оберфреза, а перфоратор си взех един РТР. Нито едно от 4-те не е правило никакви проблеми до момента! Явно има значение как се ползва и до голяма степен късмет :supz:
А специално перфоратора съм му давал бая зор, ама и той не се предава :partyman: Е такъв е:
Изображение
Специално тази машинка за мене поне е слабичка. Сигурно върши работа. Предполагам няма съединител. Удара е реализиран най-вероятно със съчма. Може и да е с бутало, но малките ги правят със съчма. Не съм сигурен. Та на подобна машина може да се прецака мотора най вече, друго няма какво.

Специално за поялниците, понеже Брат ми правеше захранващи у-ва и усилватели едно време, Та от него се научих с какъв поялник да поя и как е правилно. Фирмата в която работеше ползваше поялници на Маргарит Серафимов. Леки, малки, без настройваща станция за температурата и тнт. Просто електрониката е вкарана в самият поляник.
Сега като се пренесох в другият апартамент, ми се наложи да си взема един нов поляник, щото Брато щеше да ме бие за Серафимският.
Видях къде ги продават. И без да се замислям си взех един да имам просто. Верно че е 70 кинта. Ама знам защо. Както каза Брато ми, които купи и един подобен от интернет- китаец-с прозрачен корпус през който се вижда електрониката- тоя просто не пои като Серафимският.
Аз лично първо се борих с човката му- трябваше да я мина през киселина и нишадър за да се калайдиса и мислех да му слагам нова. Също го отварях и стягах изводите към нагревателя му. Сега работи, но.............
Лидълският предполагам е по евтин в пъти.
profesionalist_wood - майстор
Лидълския поялник е абсолютен боклук. Нищо общо с руските и западногерманските от едно време
mitko64 - майстор
Eхе, едно време в Киров ги сглобявахме индукционните, като ученици. Колко съм раздал за по кутия Kent,сега обаче си нямам за мене.
prascho - майстор
mitko64, кога си учил в Киров :?:
pachosz - специалист
fore написа:
...Специално тази машинка за мене поне е слабичка...
Гледам, че на външен вид е 1:1 с тоя БОШ наистина:
Изображение
То и модела по името е същия, едното 226, другото 2-26... Дано и вътре са краднали нещо :yawinkle:
Всъщност вътре едва ли има прилики, щото РТР-а има 2 функции повече от Боша. Аз за това и го взех тоя, щото може и с шила да работи, т.е. само ударна, без въртене. А за слабото, не е много слаб, без никакъв проблем се справи с 2 отвора с фи30 см. в 40 сантиметрова дебела бетонна стена. Не го знам колко ще издържи само, колкото, толкова :yawinkle:
fore - майстор
Фи - 30 сантиметра ? :? Купувам !

То направо е махнало стената това !

Моя Спарки е до Фи- 80 милиметра боркорона с 60 нютона сила. А е 3,5 кг. машина.
mitko64 - майстор
prascho написа:
mitko64, кога си учил в Киров :?:
79-83г. при Жабата курсова.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: