• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
stiv1961 - майстор
torbalan написа:
ако не е тайна - колко струва стойката?
33 лв.
torbalan - Дървен философ
Ако се появи при нас - ще си купя една... Хубава ми се вижда :)
marmoz - специалист
Днес сутринат и аз се сдобих с една :-D
За жалост бях зает ,от магазина в колата та в къщи а аз газ извин София :sad:
Утре кат се прибера първото нещо ще е да я разопаковам и сглобя :)
Честито на всички дооборудвали се :-D
Сега чакам стоика за флекс да пуснат и пеи сърце :-D
bulhomes2 - майстор
Стив, ти не беше ли си купил от продавалника? А ключа при мен явно е дал фира още преди да купя стойката :?
Stefan_62 - майстор
Днес изпробвах малко винтоверта, направо е убиец :lol: . Единственното което не ми хареса е, че битовете които са в комплекта не са магнитни :shock:. Утре отивам и за стойката, днес много се двоумих /понеже имам такава, но без менгеме/, но не ми се даваха още 33лв., но утре ще я заприходя и нея. Дано само жената не разбере скоро, че финансиите намаляват :lol: , че ще има :axe: :lol:
juvigy - специалист
Не знам дали друг е забелязъл, но освен ,че шпиндела е крив на 95% от бройките ако не сте отворили челюстите на главата не може да затворите кутията.
Stefan_62 - майстор
juvigy написа:
Не знам дали друг е забелязъл, но освен ,че шпиндела е крив на 95% от бройките ако не сте отворили челюстите на главата не може да затворите кутията.
Ами аз може би съм от оставащите 5%, но днес при пробата със свредла и видии, не забелязах някъкво странично биене или крив шпиндел :lol:, колкото до челюстите и куфарчето прав си, просто дизайнерска грешка. Явно когато са правили куфарчето размерите за матрицата са взети с прибрани челюсти, но това да му е косура, няма значение дали ще я прибереш с отворени или затворени челюсти :lol:. А и за тези пари какво искаш да получиш №1 при винтоверите ли /все пак това не е професионален винтоверт, а за домашни нужди/? :lol: Вчера гледах в един магазин за крепежни елементи до нас абсолютно същият като визия и може би параметри винтоверт /марката не запомних/ и като попитах за цената, щях да падна 245 лв. и кво е по добър от този. Върших абсолютно същата работа, ама е марков :lol:
Последна промяна от Stefan_62 на чет ное 15, 2012 9:18 pm, променено общо 1 път.
stiv1961 - майстор
bulhomes2 написа:
Стив, ти не беше ли си купил от продавалника? А ключа при мен явно е дал фира още преди да купя стойката :?
Не, някъде писах, че изтървах комплект за дрелка и ъглошлайф за смешните 30 лв. Градския ги продал предния ден :axe:
LazarGanev - "Велик майстор"
И аз се обзаведох днес с винтоверта. Стойката ми се видя хилава и я отказах, но пък си взех и детектора. :drinkers:
marmoz - специалист
LazarGanev написа:
И аз се обзаведох днес с винтоверта. Стойката ми се видя хилава и я отказах, но пък си взех и детектора. :drinkers:
Ха пробваи го по осърдно /детектора/ да кажеш струва ли си ,ама до неделя че след това ги сменят и тр. да се чака да се превъртят
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: