• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 56
Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
nv952 написа:
Забравих да кажа че открих и един амперметър със стрелка (снимката е примерна)
Не помня до колко ампера беше,но ако има интерес ще проверя! :)
Изображение
Виж, ако наистина искаш да ги подаряваш, пусни ги в продавалника за по левче, или пък две за лев, едно бакшиш. Няма смисъл да се създават напрежения тук.
nv952 - майстор
dadko написа:
Изтърка се лентата, не е интересно вече (поне за мен, де)-може да смениш касетата.
Не те разбрах.. :?: и изобщо не се забавлявам :|
Но вече един човек изяви желани да го вземе :wink:
stiv1961 - майстор
Темата е ,,подарявам", на който не му се чете няма смисъл да влиза в нея и да коментира излишно. Човека прави услуга на друг и се ангажира да ходи до куриери а вие му се нахвърляте. Навсякъде е така- който първи се е свързал с подаряващия той печели подаръка.
kuger - майстор
stiv1961 написа:
Темата е ,,подарявам", на който не му се чете няма смисъл да влиза в нея и да коментира излишно. Човека прави услуга на друг и се ангажира да ходи до куриери а вие му се нахвърляте. Навсякъде е така- който първи се е свързал с подаряващия той печели подаръка.
Именно "ПОДАРЯВАМ", а не купувам-продавам.
dadko - майстор
nv952 написа:
dadko написа:
Изтърка се лентата, не е интересно вече (поне за мен, де)-може да смениш касетата.
Не те разбрах.. :?: и изобщо не се забавлявам :|
Но вече един човек изяви желани да го вземе :wink:
Нямам предвид конкретната вещ. Но- не ми се обяснява -ясно е, че няма да разбереш...
velsi - Почетен майстор
Реших да отключа тази тема, но този път умната! Видя ли пак някакви препирни този път на виновниците бан, а цялата тема директно в коша, без опция за връщане. Успех!
nikolson - майстор
velsi написа:
Реших да отключа тази тема, но този път умната! Видя ли пак някакви препирни този път на виновниците бан, а цялата тема директно в коша, без опция за връщане. Успех!
http://vbox7.com/play:de9381de0f =D>
kuger - майстор
Поздравления!! Темата е полезна, е имаше малки грешки, но кой не греши?
stan73 - майстор
Много благодаря на "Svetoslavoff1" за плоскостите, които ми подари ! От тях ще станат добри рафтове за инструменталният ми "килер". :partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Подарява солна киселина, в РУСЕ
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 56

Тема "ПОДАРЯВАМ-" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: