Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Някой трябва да го види това на место , аз съм убеден че има нещо дребно и специфично което трябва да се направи в случая .Това нещо може да бъде както настройка, механичен проблем при монтажа на котела -забравена клапа или обратно сложена част , както и не изключвам смяна на пелети. :)
slon4o - помощник
Възможно е , но ератовските братя може да дойдат и с Баба Марта.Дали няма някой с подобен котел/Пелетерм 25/,за сравнение на настройките :?: Моля за още мнения.
filmatoplo - майстор
Качеството на пелетите изключваш ли го . :? Аз скоро една пелетна горелка я мъчих с 2 вида пелети , и тъкмо мислих да я връщам , и пуснах една шепа пелети ръчно с ръка през отвора за маркуча -и чудо горелката заработи с тези пелети- трети вид . :) .
turistak - специалист
При 30 v2 горенето също става в/у почистващото нещо. Няма как да се избутат освен със свръх количество, а и запалката е отстрани на подаващият механизъм, т.е. там трябва да гори.

Нека Лазар да каже, той е инсталирам много такива.
kok - специалист
в крайна сметка пробва ли с други пелети? ако са овлажнели се получава нещо такова с горенето не знам как ги съхраняваш ама.... докато не пробаш с други ще падне голямо чудене въздуха ли? туй ли? унуй ли?
joro_vn - специалист
Смени пелетите с истински от дърво. Аз сега го ям един такъв като тебе с пелети от недърво, ама "пени се не пени" ще ги горя.
slon4o - помощник
Работата се изяснява-за втори път са ми дали грешно ръководство за ползване и настройки.Но ще продължа с опитите да "взривявам влакове".Контролерът е същия като на 30-ката.
LazarGanev - "Велик майстор"
Какви са времената Т4 и Т6 при пълна мощност?
slon4o - помощник
Божа работа :? Според сервизният трябва да са Т4-20-25 , Т6-26/съвет по телефона/.Не е ли множко..Все пак Твъншно е над 0*,а не съм инсталирал дори всички радиатори.Ами въздухът-не можах по телефона да видя колко е разперил ръчички.
slon4o - помощник
Котелът е едноходов.Каква Тгазове да търся на изхода

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: