Най - вълнуващия въпрос зимно време.
DimitarD - специалист
димитар кисиов написа:
Доволен ли си от комбинацията на Солиттех и Грейко. Къде е сложена горелката ? Целта на малкия крък при монтаж на трипътен вентил е запазване на висока работна температура на котела няма да е резонно да се връзват радиатори към него.Колко е доставката на ландомата от ибей итересна идея да се поръча така.
Да, доволен съм от комбинацията грейко и солитех, естествено с някои подобрения / виж снимките/. Както и от стайният термостат. В понеделник ще идва майстор да ми навърже някой екстри по инсталацията. Аз съм фен на wireless, wifi уредите.

Прикачен файл

IMG_3430.JPG

Прикачен файл

IMG_3426.JPG
Evgeniy - майстор
Дистанционен WiFi контакт:
http://www.ebay.com/itm/Wireless-WiFi-R ... 419721bfab

Но по тарикатско е едно евтино лаптопче, свързано с контролера по RS232 и Team Viewer
filmatoplo - майстор
Да можеше дистанционно да се слагат пелети в бункера , и дистанционно да се чисти :? :wink:
brat4eda_81 - специалист
Филме питах те и на лично за тез пелети от сливен а нищо не казваш
filmatoplo - майстор
Bioenergiq Sliven .
Последна промяна от filmatoplo на ср сеп 09, 2015 11:39 pm, променено общо 1 път.
brat4eda_81 - специалист
ок
Последна промяна от brat4eda_81 на ср сеп 09, 2015 11:56 pm, променено общо 1 път.
Стоян Петришки - специалист
ако става въпрос за слънчогледови пелети аз взех от нова загора
judas - специалист
stojan83 написа:
ако става въпрос за слънчогледови пелети аз взех от нова загора
На каква цена?
lakosste - специалист
От днес и аз съм с Грейко.
Доволен съм от настройките и начина по който гори засега/е все още нямам опит де/ със слънчогледови пелети.
Леки забележки към монтажа и по-точно ,че ме оставиха да си побългарявам палеца на капака и грешно поставен датчик за температура на водата,при което имаше 10 градуса разлика между котела и горелката.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: