Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
housedoktor - майстор
Говоря за конкретен случай и съм споменал ,че е най евтино по този начин.Иначе решения има най различни .А тези къщи трудно ще ги видиш -повечето са на 3000 км от тук .Когато давам съвет ,то е изпробвано от мем,а когато започвам с"мисля че " и "според мен ",то това е идея .При нестабилна основа четката е за предпочитане .В конкретният случай -щом човека боядисва върху винервайс ,то значи търси най евтиното решение с козметичен ефект и получи съвет за такова.Още необмислени изказвания ?
wentii - специалист
И двамата знаем,винервайса каква основа е. Не си мисли,че това с баданарката си го правил само ти. За да има някакъв задоволителен резултат,трябва и с валяка след това. Аз също говоря от личен опит и не всяко изказване противоречащо на твоето е необмислено.
toni_g79 - специалист
wentii написа:
И двамата знаем,винервайса каква основа е. Не си мисли,че това с баданарката си го правил само ти. За да има някакъв задоволителен резултат,трябва и с валяка след това. Аз също говоря от личен опит и не всяко изказване противоречащо на твоето е необмислено.
Отклонява ме се от темата,но,ако ще си говорим за качество на изпълненето няма нищо по-добро от един пистолет да се напръска,в сравнение с него твоя валяк особено на глатки повърхности,качеството е от земята до небето.Все пак в тази тема говорим за конкретен случай,а добрия майстор намира подходящо решение на проблема според случая,важното е всички да са доволни :)
Решенията са няколко ,нека човека сам си избере как да подходи!!!
wentii - специалист
Прав си тони-почнахме да си ги мерим и оспамихме темата. Стига толкова,иначе спора кой е по-по-най няма да има край :)
donaddt - помощник
Ами, голяма утрепия беше, наложи се след първата ръка латекс да се прешпаклова целия таван отново ( с Колоркит), хи-хи, поне направих мускули. Признавам, че получих известна реална помощ. Днес приключих с тавана и се оценявам на 5,20 по шестобалната система.
Последна промяна от donaddt на нед сеп 26, 2010 8:51 am, променено общо 1 път.
mladkal - майстор
ОФФ-топик (за което се извинявам)

Много ме радва, когато някой драсне нещо в зора си (все сме зорлии и сякаш сиромаси), а две години след последният пост на poli2 две някой чел не до чел, решава да помогне ( в което няма нищо лошо и в което е идеята на форума ни)
Изводите: Повечето от нас не четат от до. Не обръщат внимание на детайлите, а то си ги пише.
Поли си е намерила правилния човек, който да й оправи пробелма.
Поли си е намерила правилиния човек, който да й оприви пробелмите.
Поли си е намерила правилния човек, който да й оправи не само проблемите, а и нея самата :)
Поли си е продала апартамента и е заминала за чужбина, щото тук в Булгаристан е тегаво за доста хора, които са на ръба по една или друга причина.

Нищо лично, нито към Поли, нито към колегите. Само и единствено споделих съжденията си, макар и неизчерпателни и/или грешни.
donaddt - помощник
mladkal написа:
ОФФ-топик (за което се извинявам)

Много ме радва, когато някой драсне нещо в зора си (все сме зорлии и сякаш сиромаси), а две години след последният пост на poli2 две някой чел не до чел, решава да помогне ( в което няма нищо лошо и в което е идеята на форума ни)
mladkal, аз съм нов потребител и не очаквай да изчета целия форум, вместо да се организирам да свърша някоя работа. А те проблемите се повтарят. Вместо да пускам нова тема, използвах съществуващата, защото съм свикнала да работя с бутона "Търси". Колегите от последните коментари всъщност помагаха дистанционно на мен, за което благодаря. Всеки уточнява своя си начин на работа в движение. Сметнах, че е редно да ги уведомя какво съм постигнала, :)

Тема "Падат ми таваните" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: