Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
jewel - напреднал
не ги срамя :lol: аз русенки,даже напротив.казвам колко сме оправни,че се справяме и сами :) от целият ремонт,който правих само с тези майстори си имах проблеми :) така,че ..кой викаш ги срамел :wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ан'тъй!
Впрочем, пиши им имената на тези... моля.
jewel - напреднал
коректно ли е?мога на лични като толкова държиш да ги знаеш хубосниците
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Повече от коректно е!
Снимки + име+телефон.
pesho - специалист
Jewel,жалко,че няма мъж до тебе да им тропне..наистина.Аз у нас бих ги накарал да го направят наново за тяхна сметка.При 5 см фуги ще пука винаги...Да ,нови листове ГК ,плътно един до друг-както писах в 1-я пост.Най-вероятно и матала мърда..
pesho - специалист
Стефан написа:
pesho написа:
Стефане,взе да ми писва яко от тебе.Голямо мрънкало си,бати и дъртака......
И на мене! Бати и пендела :lol:
Дядка,колкото и да се опитва човек да е любезен с теб-ти от добро не разбираш.За тва-война и те намразвам тотално.. :axe: :stock1: :devil: :pal: :barb:
sasooooooooo - "специалист"
От всичко прочетено май нещо скарата провисва :? , окачвачите не са правилно поставени или са много на рядко и от тежеста на конструкцията + картона пукат фугите...
А, колкото до фугите и 1см фуга може да се монтира с ГК, та камоли 5! :| . И тая 5см, само от шпакловъчен материал, мрежата ли я държи :?
pesho - специалист
sasooooooooo написа:
А, колкото до фугите и 1см фуга може да се монтира с ГК, та камоли 5! :| .
Ко ..ко викаш..
Spaidy - специалист
pesho написа:
sasooooooooo написа:
А, колкото до фугите и 1см фуга може да се монтира с ГК, та камоли 5! :| .
Ко ..ко викаш..
Еми аз го разбирам така: може да се изреже лентичка от ГК и да се хване между фугата която остава, между двата ГКа.
jewel - напреднал
да докладвам :) сега се връщам от местопрестъплението..таваните изглеждат перфектно//не знам докога-надявам се за по-дълго.майсторите така и не си признаха вината,че са сбъркали нещо.направили са ги,об по стария начин-шпакловка с мрежа.казват,че нямало да има проблеми..щеми се да им вярвам :|
благодаря ви отново за съветите :respekt:

Тема "проблем с окачен таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: