Ел. инструментите. Консумативи.
Niky77 - специалист
dragozow написа:
Заповядай да ти пусна разпечатка. Не разбирам каква е тази злоба.
Ако си имал предвид бройка продадени машини, ИЗВИНЯВАМ СЕ! Но останах с впечатлението, че имате 3000 модела машини.

Не споря, че Хитачито е по-добро от китайците. Идеята ми беше да оставим тези, които ги ползват да си дадат мнението! Но ти пак не се
сдържа. По-кротко - пазар има за всички! И не е злоба - на 500 метра
от магазина, в който съм има колеги с габровски Хитачита,на 1000 метра сте вие. И всеки, който пита за Хитачи го пращам при вас. И за генератори съм пращал, и за резачки, и за сервиз!

Май си само по продажбите и не си много наясно с другите търговци, но няма нищо.Ще се научиш.Виждам че имаш желание и хъс.

Ще ти пратя една информация на Л.С. - засега е непотвърдена!

Успех, и пак ще пишем!
dragozow - майстор
Наистина имам над 3000 артикула(различни), просто внасяме генератори, двигатели, компресори, водни помпи(електрически, хидрофорни и моторни), пневматика, дърворезачки, тревокосачки, моторни коси, метли, свредели, бормашини, винтоверти, перфоратори и къртачи, акум. отверки, флексове и др. ръчни инструменти, строителни машини(малки), подемници и т.н. Отделно сме дистрибутори на няколко известни и не толкова марки. Имаме магазинна мрежа и около 50 дистрибутора. Мини някой път да пием по кафе и да ти покажа. Може би имаш впечатление само от магазинчето в твоя град. Само там имам още три фирми които продават наша стока.
Май си само по продажбите и не си много наясно с другите търговци, но няма нищо.Ще се научиш.Виждам че имаш желание и хъс.
Напълно съм наясно, даже ви познавам без вие да ме познавате :)
neillmakoli - специалист
Взех малък перфоратор на Еинхел 920 вата за 130 лв.
Сега изниква въпроса с бургиите за бетон.
Какви ще ми препоръчате от които сте доволни и разбира се да не са много скъпи.
Трябват ми също бургии около 200-300 мм дължина 8,10 и 12 мм.
Благодаря предварително.
masterval - майстор
В магазина на Райдър по ул. РАковска към реката след църквата отляво.
sian - специалист
--Здравей,виж тук
http://www.raider.bg/
--и тук
http://euromasterbg.com/
neillmakoli - специалист
Мерси пичове :supz:
UNIOR - модератор
Заключвам темата, въпроса е вече обсъждан.Моля четете форума.
За инфо на лични.
Темата ще бъде изтрита на 05/01/2009.

Тема "Мнение за перф. Еинхел..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: