Мне, има едно вино с дъх на смокини. Забравих му името, но беше на не лоша цена от около 30 лева бутилката. Случайно ми изпадна едно кашонче ииииииии така тръгват приказките. Сега съм си поръчал пак, ама ще свърши пастърмата... абе вкарах се в ебати филма за кво ?!?!?!?.... 
Понеже нямаше какво да правя сътворих това:
Представлява свинска вратна пържола / пети шести прешлен някъде/ на тиган позапържена и задушена в сос от пресен лук с малко гъбен бульон и бяло вино. Оригинално за соса се ползва сметана но нямах за това за да го сгъстя сложих малко Гауда, но пак става и горчица. Гарнитурата е проста краставица с овче сирене понастъргано малко и зехтин.
П.С. пържолата също иска 1 лъжичка зехтин и масло.
