.
Последна промяна от sasho 28 на пон апр 11, 2011 9:46 pm, променено общо 1 път.
todor_velikov написа:не се лъжи да правиш пояс щото след време повече проблеми ще имаш отколкото сега,тия део си направихме пояс около къщите сега съжаляваме повече отколкото ако бяхме оставили нещята на самотек.След многобройни консултации и аз достигнах до този извод-вариянт 1.Мерси за помощтта!Стопли ли се времето-командировам се там за седмица и почвам
по-добре е да я укрепиш само с колони,но за пояс не мисли
todor_velikov написа:не се лъжи да правиш пояс щото след време повече проблеми ще имаш отколкото сега,тия део си направихме пояс около къщите сега съжаляваме повече отколкото ако бяхме оставили нещята на самотек.Защо така против пояса?
по-добре е да я укрепиш само с колони,но за пояс не мисли
Domashen_maistor написа:Без да съм спец ми се струва, че положението хич не е розово. /дано да не съм прав/. Мисля че този форум няма да помогне, щото се касае до конструктивни проблеми. За тази цел преди да налееш някакви пари, по-добре си намери инж.-конструктор, смятам, че той ще ти даде най-добре съвет. Иначе когато стигнеш до подмяна на водопровода, топлоизолиране или слагане на плочки и др. тука е мястото да питаш - спецове има секакви.Ако беше много сериозно положението,за 25 години всичко щеше да е аут
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: