И аз благодаря Док, аз пък се светнах преди малко как се разпечатва книга на коли с Word, така че да се използва метода описан в книгата. Търсете "Booklet" в хелпа ако сте на англиски, ако сте на български утре ще пиша как, че нямам бългрски на лаптопа и най-рано от работа мога да проверя как е.

Шиенето не е трудно... след четвъртата кола

Ако използвате стандартната копирна хартия- става. При тежки гланцови хартии конеца прерязва хартията и резултата е плачевен. Моите листи бяха 250 грамова гланцова хартия. От самото начало предполагах че ще има проблем с шиенето, затова и питах за начини на лепене. С 200 също става, но при по-леки хартии и повече листи. Някой по-горе ми препоръча машините и лепилата на "Лангри", по спецификация би трябвали да имам поне три пъти повече листи за добър резултат. След около три милиона опита мога да пришия и подвържа чудесно книга с твърди корици ( правя и кориците... ама много съм добра), но само с по-лека хартия. Въпросното нещо направих със метална спирала, защото самата хартия наистина не позволява друго, но резултата беше повече от великолепен.
Благодаря на всички