Напишете въпрос свързан със санирането.
velsi - Почетен майстор
Е как кои са тези профили?! Човека попита за "Рехау". Точно за тях говоря. И аз нито съм вносител на профили, нито пък както казах вече работя с "Рехау". Между другото в нашия град те (профилите "Рехау") не са никак популярни за разлика от София например.
Emerald - модератор
Аз пък бих ги препоръчала. Всички прозорци и два балкона в апартамента ми бяха остъклени от Рехау, като остъклението ми на балконите беше от пода до тавана. Много съм доволна от дограмата.Няма дефекти, няма отмятане от такава тежест- суперкачествени профили.
Galski - специалист
velsi написа:
Е как кои са тези профили?! Човека попита за "Рехау". Точно за тях говоря. И аз нито съм вносител на профили, нито пък както казах вече работя с "Рехау". Между другото в нашия град те (профилите "Рехау") не са никак популярни за разлика от София например.
Ахааа, разбрах сега. Съгласна! :-D :prost:
velsi - Почетен майстор
Браво. Обаче не ми отговори на нито един въпрос за К-стъклото. Само опонираш на моите разсъждения.
EDI - майстор
Тани, аз съм с РЕХАУ от 3 години.Нямам никакви проблеми до сега.
Galski - специалист
velsi написа:
Браво. Обаче не ми отговори на нито един въпрос за К-стъклото. Само опонираш на моите разсъждения.
Къде пък са въпросите? :shock:
velsi - Почетен майстор
velsi написа:
И ми кажи как става така, че "...то започва да действа като огледало за топлинните лъчи, които са в инфрачервения спектър" и в същото време "....Слънчевата светлина е предимно късовълнова и цялата енергия, която тя носи, преминава спокойно през стъклопакета и попада в сградата."
Стефан - майстор
Каква е ползата за форума от безсмислени постове? Уточнете се на ЛС, и тогава излезте с единно становище. Или не съм прав?
velsi - Почетен майстор
Не си прав, защото ако всички си говорят на лични съобщения няма да има смислъл от форума. Така всеки може да се включи в спора и заедно да достигнем до истината.
Стефан - майстор
И сам ще си отговориш на въпроса, ако видиш в темата колко от постовете са на velsi и Galski. Нали?

А истината е само една! :? Или греша?

Тема "Въпрос за цена на PVC дограма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: