Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
silllveto - Майсторица
И как човек се сдобива с къще на такова място?
filmatoplo - майстор
А ми то се предавало по наследство рибарската хижа , няколко пъти е подновявана - нямаш право нищо да правиш освен да си вържеш лодката , да преспиш и да си складираш мрежи за риболов. Точно на устието на есен има едно приспособление наречено Далян от мрежи в морето се обслужва от рибарската тайфа . Има я снимана във филм бараката.Ама Прасчо коментирай снимките де -надявам се че имаш и нови.Тази на мосчето умишлена ли е или ти трепна пръста и щтракна с апарата. :)
prascho - майстор
Всичко е умишлено и целенасочено. Един творец никога не коментира собственото си творчество :-D .
filmatoplo - майстор
Прав си Прасчо -Леонардо и той ни остави загадка -усмивката на Мона Лиза .
sasooooooooo - "специалист"
Която пък беше съсипана от Мистър Бийн в едноименния филм :lol:
panalov - специалист
Тази снимка е правена в гр. Златоград .
А това художествено изпълнение виси над реката опънато със стоманени въжета и е направено да напомня за голямото наводнение през 1996 г. :)

prascho ходили до замъка SBN над Неделино
filmatoplo - майстор
Ходя на пикника с камината , дето идват талянжиите на Петко катъра.На пролет бях там сега затварят пътя с камани , трябва да проверя - дядото на моя брат има там хижа дадена на някой да я ползва - казва се Румен Барбата. и до хижата се ходи от пътека точно преди водните лилии от към Приморско след завоя вдясно.
prascho - майстор
Ко ми стана с котака????
filmatoplo - майстор
Прасчо, нямаш ли още подвизи в снимки :?
EmoZ - специалист
Последната снимка е от Златоград, мястото е слива на двете реки мала река и върбица, синьото лайно е подарък от дружество хелвеция (демек швейцария, швейцарци са го финансирали), направено е след наводненията, 91 ли 92 ли . . .

От мен толкоз :).

Тема "грух" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: