Всички въпроси за вилата.
crez - майстор
Аз също ще правя такава маса и съм решил да взема два листа водоустойчив, правя рамка върху която да легнат и да захвана краката. Разкроявям от двата две парчета 122/152,5 в средата добавям парче 30 см и готово дължината е получена. Дилемата е дали да сложа по две панти и двете плоскости да се затварят една към друга (краката също на панти)или да ги хвана с парче отдолу и да китвам снадката.

Прикачен файл

Изображение0074_450x600.jpg
Това е!
Изображение0074_450x600.jpg (19.84 KиБ) Видяна 3555 пъти
kiroetuk - специалист
Колега в нета открих маса с колелца която се продава за 200 кинта мисля че е по изгодно отколкото да си правиш
ето и линк http://tabletennis-bg.org/forum/index.p ... topic=2804
а ето и самата маса
http://hotel-jeri.com/gallery/4.jpg
XpacTa - специалист
На човека му трябва маса за външно ползване. Тази от 200 ще изкара един дъжд и е до там.
andon1980 - специалист
сакъзче написа:
Здравейте на всички!
Пиша Ви с огормна надежда да ми дадете акъл как да си направя външна тенис маса. Моля , ако има някои опит да сподели, цените са непосилни - около 750-800 лева за най евтината външна тенис маса. Благодаря Ви за Вниманието.
Здрасти
Сега видях темата и тук на двора преди да замине брат ми за Англия направихме такава.Общо взето кво представлява- рамка от винкел които са така обърнати че в тях да влиза плоскост от талашит.Конструкцията е лека ,боядисана и стои на двора.Плоскостите са обикновен зелен талашит които се махат от винкеловата рамка след като свърши играта и се прибират на сушина.това е най икиномочния вариант щото водоустойчивия шперплат е около 60 лв квадрата.Ако не можеш да добиеш представа за думите ми ще ти я снимам точно под прозореца ми е.Гледам че и въпроса за цената е актуален спорем мен ще се върже около 50 лв за железата а плоскоста да е около 20 30 лв.При мен железата са парчета оставащи ми от другата работа така че не съм калкулирал.Но определено това ми се струва най читав вариант отколкото 5 мм лист ламарина с оребряване или изливане на бетонна плоча.Все пак това са отживелиците на комунизма

Тема "Моля Ви помагайте...външна тенис маса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: