Ако искате да си говорим за Германия, отворете тема в говорилнята, да не ни се скарат тука.

може да има само екобрикети и пелети .
 може да има само екобрикети и пелети .  за сметка на това у нас в БГ може да се купи нафта по втория начин
за сметка на това у нас в БГ може да се купи нафта по втория начин   един път -два пъти и ще пишеш в районното
 един път -два пъти и ще пишеш в районното   барабар с тубите.
барабар с тубите.filmatoplo написа:Преди да напиша за пиролизния не знаех че е в Германия , незнам там дърва дали се секътПоследно бях в Германия лятото на 2008г. Там имам и роднина та му погостувах и тогава сме си говорили по тази тема за дървата !та той ми обясняваше че дървата се продавали на връзки и били доста скъпи и вкъщи имаш естествени дърва до камината само за дет'се казва красота! или като ти дойдат гости или искаш да си направиш кефа тогава ги палиш! Незнам дали е вярно но аз така го разбрах защото е македонец и някои думи ми убягват!може да има само екобрикети и пелети .
за сметка на това у нас в БГ може да се купи нафта по втория начин
един път -два пъти и ще пишеш в районното
барабар с тубите.
 Иначе си гориш еко брикети пелети и всичко което е ЕКО   но не и истински дърва! За нафтата наистина е някакъв друг цвят и имаше и друг мирис ама нали е аванта  пък и на нас българите всичко ни е разрешено
  Иначе си гориш еко брикети пелети и всичко което е ЕКО   но не и истински дърва! За нафтата наистина е някакъв друг цвят и имаше и друг мирис ама нали е аванта  пък и на нас българите всичко ни е разрешено  5 месеца лятото карах само с такава нафта
  5 месеца лятото карах само с такава нафта  Като пътувахме за коли и части на една автоморга бях паркирал до камиона на моргата за да преспим в колата (това е 2001г много отдавна) резарвоара на камиона беше отключен а наоколо няма никой
  Като пътувахме за коли и части на една автоморга бях паркирал до камиона на моргата за да преспим в колата (това е 2001г много отдавна) резарвоара на камиона беше отключен а наоколо няма никой  Цяла нощ не мигнах и се чудих как да източа малко нафта ама нямам маркуч! Обикалях да търся ама не можах да нямеря !А то е грехота да има до теб 300л навта и да е отключена и да не си вземеш! Тогава ми дойде идея и с една пластмасова чашка 0.200гр.  понеже гърлото беше широко бъркам с ръката пълня чашката после в шише и в резервоара на колата! За 3часа го напълних!  Е ПРИЗНАВАМ СИ ЧЕ СМЕ БОКЛУЦИ и имат право да не ни искат немците а и не само! Но все пак това е от мизерията която цари в нашата държава!  А що се отнася за тубите с нафта мен са ме хващали полицаи с 60литра нафта и са ме питали откъде е аз им казвам че си карам камион и ако искат по 1.20 мога да им продам! Та сме се спазарявали на 1лв. хем за мен добре хем за тях добре ! Така че спокойно никой нищо няма да ти каже за 50-100литра освен ако не те хванат да я крадеш от чуждо превозно средство и собственика те хване на местопрестъплението!
  Цяла нощ не мигнах и се чудих как да източа малко нафта ама нямам маркуч! Обикалях да търся ама не можах да нямеря !А то е грехота да има до теб 300л навта и да е отключена и да не си вземеш! Тогава ми дойде идея и с една пластмасова чашка 0.200гр.  понеже гърлото беше широко бъркам с ръката пълня чашката после в шише и в резервоара на колата! За 3часа го напълних!  Е ПРИЗНАВАМ СИ ЧЕ СМЕ БОКЛУЦИ и имат право да не ни искат немците а и не само! Но все пак това е от мизерията която цари в нашата държава!  А що се отнася за тубите с нафта мен са ме хващали полицаи с 60литра нафта и са ме питали откъде е аз им казвам че си карам камион и ако искат по 1.20 мога да им продам! Та сме се спазарявали на 1лв. хем за мен добре хем за тях добре ! Така че спокойно никой нищо няма да ти каже за 50-100литра освен ако не те хванат да я крадеш от чуждо превозно средство и собственика те хване на местопрестъплението! 
 така е бащите ни като са го строяли са се надявали 2010 та нафтата да е 10 ст.литъра.
 така е бащите ни като са го строяли са се надявали 2010 та нафтата да е 10 ст.литъра. 
 стреля се без предупреждение
 стреля се без предупреждение 

Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: