Здравейте пак . Ами аз неслучайно говоря за мненията на хора които нямат представа колега.Ето ви пример за най съвременната система даваща възможност за приложение във ниско,високо и каквото и да е строителство,заместване на тухлите в стандартен проект и т.н. Забележете могат да имат дебелина на бетона до 60 см. - примерно ивични фундаменти,могат да съдържат в себе си колоните при стандартен проект ако заместват тухлите.Освен това можете да ги напълните с нормален бетон, но можете да ги напълните и с лек пено или полистиролбетон и да получите стойности на коефициент на топлореминаване непознати за повечето ни колеги пък дори и проектанти.Да не говорим за лесното финиширане показал съм вътрешното.....Цената вече е под 50 лв/м2 и мисле че е добра предвид малкото производство.Трябва да се знае че плътността на материала е 25 кг/м3 който може да смята знае за колко корави машини става дума не става в някой гараж да ги правиш и влаганите вътре пластмаси са от полиетилен с много висока молекулна плътност.Ако стане масово всички знаем кво ще стане с цената ......
След всичко това искам да уточня че нямам нищо общо нито с производителя нито аз самия съм представител на тази система.Просто споделям познанията си.
След всичко това искам да уточня че нямам нищо общо нито с производителя нито аз самия съм представител на тази система.Просто споделям познанията си.
Прикачен файл
untitled5.JPG (41.05 KиБ) Видяна 2825 пъти
Прикачен файл
untitled6.JPG (23.14 KиБ) Видяна 2825 пъти
Прикачен файл
untitled.JPG (36.67 KиБ) Видяна 2862 пъти
Прикачен файл
untitled1.JPG (31.49 KиБ) Видяна 2862 пъти
Прикачен файл
untitled2.JPG (33.82 KиБ) Видяна 2862 пъти
Последна промяна от stivemaster на нед мар 07, 2010 9:16 am, променено общо 1 път.