Всички въпроси за вилата.
inspo - майстор
Тук от форума четох за пиратки и понеже ми се намираха пробвах.
Гръмнах няколко в дупките и вече месец няма ни вест ни кост от гадинката .
housedoktor - майстор
Котарака ми лови къртици и ги нарежда пред вратата:)Че наскоро и змия сръфа:)
kborisov - специалист
А моите ги изяде един смок (към метър и половина). Не че съм му светил, но откакто се появи смокът къртиците изчезнаха.
GEORGI5959 - специалист
"ТРАСЕ", къртичина никога неможеш да напълниш с вода. Основните и ходове достигат до 2 м. дълбочина, но животинчето взема сериозни мерки против тяхното наводнение като прави смяна на посоката във вертикал и водата неможе да проникне там. С маркуча или от дъжд се наводняват само повърхностните ходове.
trace - помощник
GEORGI5959: Възможно е да е така, както казваш. Не знам как да си го о6ясня в такъв случай. Може 6и, защото още в самото начало след като се появи дупка почнах да наливам и все още тунелите не са 6или изградени, знам ли. Не казвам, че се е удавила, може просто да е из6ягала. Аз направо и се чудя как изо6що е копала.
Почвата при мен е яко камениста, например около 2/3 камъни и 1/3 пръст.
Аз съм си насипвал пръст отгоре около 10см. та поне трева да има.

А един ден си косях тревата и след като се напълни контейнера тръгнах да го изхвърлям, и хоп - гледам някаква дълга опашка. Първо го помислих за някакво плъхче, ама може и малка къртица да е 6ило, не можеше да се познае. Малко лошо 6ях минал с косачката през него. Пък ми е чудно защо не е из6ягало.

Тема "Борба със къртици" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: