Ел. инструментите. Консумативи.
leonardo_vd - модератор
DeWalt имат и страхотен винтоверт на батерии.
Работил съм в Италия с такъв, и мога да кажа, че е невероятна машинка.

Прикачен файл

DW979K-2_1.gif
DW979K-2_1.gif (7.4 KиБ) Видяна 4910 пъти
UNIOR - модератор
нямам поглед върху цените на тази марка "DeWalt", но като цяло за марките които предлагаме, не съм откривал съществени разлики.
А и в крайна сметка и ние деца храним :-D :-D :-D
evdoki - специалист
UNIOR написа:
нямам поглед върху цените на тази марка "DeWalt", но като цяло за марките които предлагаме, не съм откривал съществени разлики.
А и в крайна сметка и ние деца храним :-D :-D :-D
И ние храним :-D
Ок, за тази марка оберфреза 60,80 $ в US .Немога да намеря в България, при теб колко е?

Прикачен файл

black and decker.jpg
RP250 10 Amp 2 1/4" VS Plunge Router
RP250
black and decker.jpg (25.33 KиБ) Видяна 4874 пъти
UNIOR - модератор
Съжалявам за късния ми отговор но на последък не ми остава време за форума.

Не предлагаме тази марка,но ако не тие проблем да ми кажеш някакви технически параметри които има машинката, и бих могъл да ти препоръчам нещо друго.
evdoki - специалист
UNIOR написа:
Съжалявам за късния ми отговор но на последък не ми остава време за форума.

Не предлагаме тази марка,но ако не тие проблем да ми кажеш някакви технически параметри които има машинката, и бих могъл да ти препоръчам нещо друго.
Искам да мога да правя вратички на кухненски шкафове.И понеже фрезерите за тази дейност са 12 мм, се налага да си купя голяма фреза / разбирай не 6 , или 8 мм/.Искам да има регулировка на скоростта, приличен ход 50-55 мм, и фино регулиране на дълбочината.Сега видях че имат / в Amazon/ и приставка за по-големи фрезери, с опашка 8мм, приемат фрезери 12 мм.
Накратко казано тази Makita, или нещо от ранга.

Прикачен файл

Collet Extension.jpg
приставката
Collet Extension.jpg (21.08 KиБ) Видяна 4781 пъти

Прикачен файл

Kitchen Door & Drawer Router Bit Set.jpg
Kitchen Door & Drawer Router Bit Set.jpg (29.51 KиБ) Видяна 4781 пъти

Прикачен файл

Makita 3612C.jpg
Makita 3612C.jpg (12.33 KиБ) Видяна 4781 пъти
UNIOR - модератор
Здр. извинявам се за късния отговор на въпроса ти , но напоследък почти не ми остава време за форума.

И така на въпроса, модела на Макита "3612С" който показваш е добър избор , предвид работата за която смяташ да я използваш.Както вече ти е известно , за изработката на вратички е задължително да се използва фреза със захват 12мм. , предвид конфигурацията и размерите на използваните фрезери, за доста от използваните фрезери за тази дейност е задължително използването на специализирана маса за оберфреза(която мажем да си направим и сами разбирасе), хода на машината е 60мм при мощнаст 1850W.
Друга машина която бих могъл да ти препоръчам е "GOF 2000CE" на BOSCH, мощноста и е 2000W а хода на машината е 65мм. захвата съшо е 12мм.
Приставката която показваш, да ти кажа честно аз не бих я сложил на машина която е предназначена за работа с размери 6 и 8мм. захват на инструмента, според мен машината ще се пренатоварва и......БУМММ
а сега остава и най важната част ЦЕНАТА, предполагам вече си ги проучил нещата, За BOSCH:899.00лв. , Makita:868.99лв. това е цена на "Ташев Галвинг"
UNIOR - модератор
Ето снимка на Bosch

Прикачен файл

GOF2000_l.jpg
GOF2000CE
GOF2000_l.jpg (8.05 KиБ) Видяна 4702 пъти
leonardo_vd написа:
evdoki написа:
....................................После доста подпитвах Леонардо , но така и не ми каза с какъв винтоверт с батерия работи...................................Казаха ми да, на промоция , и сега съм горд собственик на Makita с 14.4 V + 2 броя 2AH батерии
Никог не съм крил с къв инструмент работя а ето ми всички винтоверти които имам, С изключение на ментаците де.
1бр ейнхел 18v
1бр Райдер 12v
Този винтоверт makita - 6827 има ли спирачка
UNIOR написа:
Ето снимка на Bosch
Аз ползвам Спарки 2050W и съм доволен видях малко повече зор да го обърна но успях. нямам проблеми с него вече 3 години

Тема "Страхотни сте ,Браво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: