Мечтата на всяка домакиня
NatalyTake - специалист
Благодаря! Май така и ще стане, както съветваш. Аз просто си въобразявах, че поне 1 см. габаритите на уредите трябва да са по-малки от дупката.... Да, ама не! Имам предвид тези, които съм си ги харесала, но ще тръгна да търся уреди по габарити, а не по марки и модели. 8-[
VLADO66 - майстор
Би трябвало да паснат,не могат да бъдат много по-широки,защото при монтажа на фурната се хваща челно с рапидки за страниците на отвора.
iva6ki - специалист
Кофти звучи ,но когато човек прави шкафове с вградени уреди,
първо се копуват уредите после се прави шкафа :)
NatalyTake - специалист
Сори, но като купувам готови шкафове, все предполагах, че такъв проблем няма да възникне, защото си мислих, че при проектиране на тази продукция (и то доста популярна и оборотна) са взети предвид габаритите на масовите електроуреди за вграждане. Изхождах от тази гледна точка, когато реших да спестя върху кухненската мебел, а да се "отпусна" на електроуредите. Е, ще видя, може пък да не възникне проблем. Но до сега се въздържах от закупуването им, защото ме стресираше само сравняването на мерките на габаритите. Все отлагах, коментирахме си колежките, питах и човека, който ми сглоби кухнята, но ... сигурност никаква че ще си паснат нещата. А е време да започна да действам, че иде пролет и искам да си завърша "великият" ремонт. Благодаря за съветите и коментарите!
NatalyTake - специалист
Но iva6ki, не си прав с последното ти мнение. Защото си мисля, купувам си уред, поръчвам си кухненски шкаф - от готовите, "фабрично" проектиран... и???? Пак може да не пасне. Ако мястото не позволява, ако не съвпадат размерите, ако ... сума ако възникват.... :cry: след като минах по тази "Голгота". Но всеки с мнението си, всеки с опита си!

Тема "Каk изглежда шкафa за вградена фурна ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: