Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
ArturDent - Почти Безобиден
ebahti написа:
Е кво??? Има сума ти стари къщи варосани отвън..........
Е да ама - всяка година. Доколкото си спомням бабата всяка година мацаше.
roro0312 - помощник
Да варосваш всяка година при това разнообразие на латексови бои си е лудост,според мен.Иначе лятото бях в един хотел на Черноморец,където отвътре всички стени бяха варосани и беше доста приятно.Но собственика каза ,че всяка година освежава-налагало му се за да е винаги чисто.
mirk - майстор
Като цапат гостите ще му се налага, а с варта му излиза по тънко отколкото с латекс.
entusiast - специалист
да се оплача

Варосах си тавана на банята с мечето - лесно стана. Тавана белна супер. Обаче сега ми се рони отгоре все едно ситен снежец вали :sad:
След къпане, банята е цалата посипана с бял прашец :sad: :sad: :sad:
Варта беше мокра, в найловон чувал... възможно ли е тя да е скапана нещо. Или трябва нещо еднократно да измия тавана за да падне излишната вар... знам ли... Ужасно е! Нова баня с такъв таван :cry:

Нали уж беше "здрава като латекса" :evil:
toni_g79 - специалист
entusiast написа:
да се оплача

Варосах си тавана на банята с мечето - лесно стана. Тавана белна супер. Обаче сега ми се рони отгоре все едно ситен снежец вали :sad:
След къпане, банята е цалата посипана с бял прашец :sad: :sad: :sad:
Варта беше мокра, в найловон чувал... възможно ли е тя да е скапана нещо. Или трябва нещо еднократно да измия тавана за да падне излишната вар... знам ли... Ужасно е! Нова баня с такъв таван :cry:

Нали уж беше "здрава като латекса" :evil:
Какво е имало под варта?
entusiast - специалист
toni_g79 написа:
Какво е имало под варта?
пак вар - говоря за таван на панелна баня, така че ги знаете тези пръсканите варови мазилки
toni_g79 - специалист
entusiast написа:
toni_g79 написа:
Какво е имало под варта?
пак вар - говоря за таван на панелна баня, така че ги знаете тези пръсканите варови мазилки
Измий тавана,виж с една шпакличка дали няма да пада по-лесно(незнам колко е дебел слоя).После грунд и ново боядисване,с БОЯ :)
PCL82 - майстор
Когато не ти е качествена варта, не си сложил сол или си сбъркал съотношението или ти е ронлива основата става така.
entusiast - специалист
PCL82 написа:
Когато не ти е качествена варта, не си сложил сол или си сбъркал съотношението или ти е ронлива основата става така.
сложих сол! че откъде да разбера колко е качествена варта - отиваш в магазина и купуваш вар, в найлнови чувалчета я продават, мокра...

а някой умник обясняваше, че в казармата плацовете се боядистави с вар!!! тя не може са се крепи на тавана, пък предствям си ако някой й стъпеше отгоре!!!!!
entusiast - специалист
toni_g79 написа:
Измий тавана,виж с една шпакличка дали няма да пада по-лесно(незнам колко е дебел слоя).После грунд и ново боядисване,с БОЯ :)
пада я - това е проблема, че пада лесно! пуснах душа към тавана и пода стана целия вросан!
кво да правя - друга вар ли да търся? искам дишащ таван, не искам да го запечанвам с някакъв грунд и недишаща боя.

Тема "Вар или латекс? Варта - здрава като латекса!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: