• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
Mega - специалист
... Това го гледах, но на кой щанд има такива уреди, до сега не съм виждал каквито и да е уреди там?
stiv1961 - майстор
Не знам при вас как е.В Старозагорския има щанд за техника. :-D
Mega - специалист
... хммм. В Дружбенския няма, или аз не съм видял, което е малко вероятно.
svetliopi44 - Чирак...
И в Лидъл Света Тройца няма щанд за техника.
Има една масичка на която слагат такива техники и познай колко побира и какво става при масичката.... :lol:
Веднъж влезнах по настояване на жената и повече кракът ми няма да стъпи в тая простотия.
Няма нищо общо със западните му събратя ... вервайте ми ...
jdraganchev - специалист
stiv1961 написа:
Не знам при вас как е.В Старозагорския има щанд за техника. :-D
Знам че е малко нахално, но ако може да ми купиш и пратиш с куриер поялника ще съм ти задължен!
tzetzo160 - специалист
За да хванеш нещо изгодно от промоциите, трябва да си в 7.00 сутринта на първия ден....след първия час по майсторските сергии остават само чорапи на промоция!
Mega - специалист
... Хайде няма нужда за един поялник да се избиеме ;) Или го продават нормално или не, как може да карат хората да се редят и да се блъскат ...

... Пък и чорапите са за майстори, особено ако ги сваляш от готини крака ... хаха
jdraganchev - специалист
tzetzo160 написа:
За да хванеш нещо изгодно от промоциите, трябва да си в 7.00 сутринта на първия ден....след първия час по майсторските сергии остават само чорапи на промоция!
Сериозно съм замислил да подам жалба в комисията за защита на потребителите. Те могат да пуснат по 2 бройки на огромна загуба, само за да се връзват "балъци" гледайки брошурите, пък като е свършено това от промоцията - взимаме друго, да не се връщаме празни!
stiv1961 - майстор
jdraganchev написа:
Знам че е малко нахално, но ако може да ми купиш и пратиш с куриер поялника ще съм ти задължен!
Утре ще скокна до там/близо ми е/.Ако има ще взема,но както казаха колегите преди мен,може да са пуснали една,две бройки и... зарибявка.
svetliopi44 - Чирак...
jdraganchev написа:
Сериозно съм замислил да подам жалба в комисията за защита на потребителите. Те могат да пуснат по 2 бройки на огромна загуба, само за да се връзват "балъци" гледайки брошурите, пък като е свършено това от промоцията - взимаме друго, да не се връщаме празни!
Те точно това и правят . Един приятел им е вдигал скандал че имало на промоция някакви кафе машини но в магазина били само 6 бр.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: