Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
toni_g79 - специалист
И блажната ли не лови :? ,каква марка е? А за фолио е мисия невъзможна,поне аз така мисля с всичките тези гънки :)
miss_headshot - помощник
Блажната лови долу-горе, ама не е изсъхнала хубаво още. На Оргахим е - Маестро. Продадоха ми я за мат,ама лъскавичка.
tripioo - специалист
мебелното фолио не мисля че е добра идея за маса която ще се използва много ... ще се надере много бързо и ще стане по лошо а за да го залепиш пак ще трябжа да подготвиш основата ...
miss_headshot - помощник
Тези крака ще се махат. Ще сложим нови 4 крака, които ще са закрепени към горната част. Ще стане нещо такова, но без долния плот. Проблема на фолиото е именно износването и дали може да се лакира или предпази фолиото по някакъв начин.
tripioo - специалист
"пласмасовото" фолио съм почти сиурен че не ... а разправията е както за пребоядисване (защото трябва да се залепи добре )
а краката няма лошо да са такива , НО долният плот е сложен за да подобри устойчиввостта на конструкцията ...
tripioo - специалист
краката ще са от мдф нали ???
miss_headshot - помощник
Ами краката са от ЛПДЧ . Може и квадратни да ги направим тогава,за да не се налага и средна плоскост да слагаме,ама да стигнем до там.
tripioo - специалист
ами съвет,каквито ще да са направете ги от МДФ който после грундирате и боядисвате и ще стане като масата .. защото с ПДЧ ще е ужасно...

а ако държиш да пдч не е голяма теория да се направи такава маса ... дайе може обкова да се използва
Последна промяна от tripioo на нед фев 05, 2012 10:35 pm, променено общо 1 път.
miss_headshot - помощник
Приемам съвета. МДФ ще вземем за краката. Намерих материал как се прави. Ако боядисвам с боя на водна основа ,то трябва ли и грунда да е такъв ?

Не,че държа да е ПДЧ,ама такова имам под ръка останало.
Последна промяна от miss_headshot на нед фев 05, 2012 10:38 pm, променено общо 1 път.
tripioo - специалист
ами мисля че да (колегата обаче знае повече)
това което аз знам е че на някои котии си пише с кое е най добре ... и инаги можеш да попиташ за техническа характеристика в магазина и да прочетеш там какео препоръчва производителя

Тема "Боядисване на стара лакова маса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: